Adverteren

Bouwen aan Vlaanderen is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Vlaamse Confederatie Bouw, de Bond van Vlaamse Architecten, de Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen en de Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus. Via ons omvangrijke communicatienetwerk wordt de utiliteitsbouw gedurende het hele jaar geïnformeerd over bouwprojecten en innovatieve producten.

De krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media zorgt ervoor dat op dagelijkse basis unieke, actuele content met de voor u relevante doelgroepen wordt gedeeld. Door al deze kanalen te combineren en continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Bouwen aan Vlaanderen gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u graag meer over vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Pascal Op de Beeck, p.opdebeeck@louwersmediagroep.be
Pieter Maeyaert, p.maeyaert@louwersmediagroep.be
Thomas Goossens, t.goossens@louwersmediagroep.be

of bel +32 50 36 81 70