Platform voor de bouw
10de Belgian Roof Day een toonaangevend belevingsevenement van en voor de dak- en dichtingssector

10de Belgian Roof Day een toonaangevend belevingsevenement van en voor de dak- en dichtingssector

Voor de 12de opeenvolgende keer organiseert de Confederatie Bouw Dak en de Cluster Afwerking voor alle bouwpartners uit héél het land de Belgian Roof Day. Deze vakbeurs is uniek omdat het niet enkel de innovaties concreet toont aan vaklui, maar ook het beroep en vakmanschap van dakdekker en dichtings-specialist valoriseert.

Op vrijdag 29 november vindt dit belevingsevenement plaats van 9 tot 19 uur in Brussels Kart Expo. De Belgian Roof Day is al jaren een gevestigde waarde en blijft groeien. Nu reeds hebben ruim 4.000 vaklui zich vooraf online geregistreerd op de beurswebsite om vrijdag op de vakbeurs de nieuwste technieken, materialen en materieel aan het werk te zien en zelf uit te testen.

Belgisch Kampioenschap “Beste jonge dakdekker 2019”

Als vakman, ondernemer dakwerken, specialist in dichtingswerken, architect, aankoper, voorschrijver, … mag u niet ontbreken nu vrijdag op de Belgian Roof Day, om zelf de nieuwigheden te ontdekken, en zelf uit te testen én het beroep van dakdekker mee te helpen valoriseren. Traditiegetrouw vindt het “Belgisch Kampioenschap van Beste Jonge Dakdekker” plaats en wedijveren jonge toekomstige dakdekkers voor de gegeerde titel van “Beste jonge Belgische Dakdekker 2019”. Ook worden de jonge dakwerkers die de opleiding “Platdak Specialist” en “Hellend Dak Specialist” met succes afgerond hebben in de spotlights gezet.

Méér dan een vakbeurs: een echt belevingsevenement

Tijdens de Belgian Roof Day kan u ook gratis deelgenomen worden aan korte en praktische infosessies van topexperten over het waarom van een milieu-aansprakelijkheidsverzekering (ook voor asbestschade), en het C-PRO-beheerssysteem.

Ga uit je dak!

Netwerken met collega’s en andere bouwprofessionals kan je ook nog op de swingende muzikale afsluiter van de Belgian Roof Day op vrijdagavond van en voor de echte dakdekkers en dichtingsspecialisten.

GRATIS maar vooraf ONLINE INSCHRIJVEN!

Deelname en bezoek aan deze 10de editie van Belgian Roof Day van vrijdag 29 november zijn gratis voor wie zich eerst vooraf online heeft geregistreerd op de beurswebsite www.belgianroofday.be.


Méér praktische informatie over de exposanten, seminaries en parking bij Brussels Kart Expo vindt u op www.belgianroofday.be of contacteer ons:

Dirk Van Kerckhove, directeur Confederatie Bouw – Cluster Afwerking – 0479 46 51 16

Sélim Couez, directeur Confederatie Bouw – Dak – 0476 61 83 02

Of Véronique Vanderbruggen, Directeur Public Relations Confederatie Bouw, 0477 36 09 44

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details