Platform voor de bouw
Nieuws

Actiedagen BIS: gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium

Actiedagen-BIS-1200×600

23 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium geeft jouw bouw- of verbouwproject een unieke toets van duurzame schoonheid. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve profielen voor onder meer aluminium ramen, deuren en veranda’s. Wat je ook wil realiseren, hoe je ook wil wonen: samen met een uitgebreid netwerk van Reynaers vakmannen zorgt Reynaers Aluminium voor een oplossing die helemaal aansluit bij jouw verwachtingen.

Gratis isolatie upgrade voor een energiezuinige woning

Duurzame (ver-)bouwplannen?  Van 1 tot en met 31 oktober geniet je van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. Met het HI systeem zorg je voor een goed geïsoleerde woning, bespaar je meteen energie én creëer je een aangenaam binnenklimaat.

Maak een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt

Wil je advies op maat van jouw project? Neem dan contact op met een Reynaers vakman in je buurt. Er zijn meer dan 150 Reynaers vakmannen in België. Een vrijblijvende afspraak maken, kan via onze website of door een vakman in jouw buurt te vinden op www.reynaers.be/vakman

Offerte – goed om te weten

Bij een nieuwbouwproject volstaat het meestal om je bouwplannen aan je Reynaers Aluminium vakman te bezorgen. Gaat het om een renovatie? Dan zal de vakman opmetingen bij jou thuis komen doen. In het geval van een totaalrenovatie worden beide aspecten gecombineerd: de plannen worden grondig bekeken én er wordt ter plaatste een bezoek gebracht. Zo kan de vakman altijd een oplossing op maat van je woning bieden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details