Platform voor de bouw
Afbraakwerken met finesse

Afbraakwerken met finesse

Wie wil bouwen of renoveren, moet meestal eerst één en ander afbreken. Liefst schakel je daarvoor een bedrijf in dat het afval op een ecologische manier laat verwerken. Dumobat uit Aartselaar is in dit opzicht de aangewezen partner. Niet alleen voor totaalprojecten, maar ook en vooral voor selectieve sloopopdrachten waarbij secuur te werk moet worden gegaan.

Dumobat

Doorheen de jaren ontpopte Dumobat zich als een betrouwbare partner voor alle mogelijke afbraakwerken. “Onze vakmensen beschikken over een ruime expertise en gaan geen enkele opdracht uit de weg”, vertelt zaakvoerder Duica Nicusor. “Gesterkt door een brede waaier aan professionele gereedschappen en machines slagen we erin een integrale en veelzijdige dienstverlening te bieden waarin een correcte uitvoering binnen de gestelde termijn centraal staat.”

Dumobat

Inpandige ontmantelingswerken
Hoewel Dumobat de grove werken van totaalprojecten niet uit de weg gaat, ligt de focus toch voornamelijk op inpandige afbraak- en ontmantelingswerken. Opdrachten die een zekere finesse,  specifieke expertise en servicegerichtheid vragen. Denk maar aan het afbreken van badkamers, wanden en plafonds, vloeren, schouwen of andere constructies.

Dumobat

Eén van de vele projecten van Dumobat: de volledige ontmanteling van elk appartement in de Venezuela Torens in Antwerpen.

 

“Logischerwijze wordt voor een erg divers palet aan opdrachten en gebouwen een beroep op onze diensten gedaan: van particuliere huizen en kleine kantoor- of wooncomplexen, over scholen en zorgcentra, tot de grote gebouwen, fabrieken en ondergrondse garages”, vult Nicusor aan. “We verwijderen trouwens alle soorten materialen, inclusief beton, metalen en asbest. Om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, zorgen we er eveneens voor dat het bouw- en sloopafval op een breek- en recyclagebedrijf wordt verwerkt.”

Mooie referentielijst
Vandaag werkt Dumobat met een veertigtal mensen die als zelfstandige actief zijn en in één of meerdere domeinen zijn gespecialiseerd. Daarnaast telt het team ook personeelsleden in dienstverband, zoals de werfleiders, administratieve krachten, de medewerkers van de calculatiedienst, alsook verschillende afbrekers en chauffeurs.

Dumobat kan intussen heel wat referenties voorleggen, zoals de afbraak en ontmanteling van het Sportpaleis (in het kader van de renovatie), de ontmanteling van de Kielparktorens in Antwerpen, de ontmanteling van sociale woonwijken in onder meer Gent, Zeveneken, Zelzate en Schelle, de ontmanteling in kader van renovatie van verschillende scholen, zoals De Droomballon in Sint-Niklaas, Willem Tell in Ekeren, Sint-Jozef in Kontich en Sint-Agnes in Hoboken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details