Platform voor de bouw
Al aan snelladers gedacht?

Al aan snelladers gedacht?

Denk je eraan om snel- (DC) of traagladers (AC) te installeren voor je werknemers of klanten? Gevitec plaatst al meer dan dertig jaar volledige elektrische installaties. Dankzij die opgedane ervaring en expertise, gecombineerd met een totaalservice, mag het bedrijf uit Schoten verschillende oliemaatschappijen tot zijn klanten rekenen en een laadnetwerk voor hen uitbouwen.

Bedrijven en aannemers vinden hun weg naar Gevitec voor de plaatsing van elektrische installaties in parkeergarages, sporthallen, scholen, winkels en kantoorgebouwen. Dus ook voor de installatie van laadpalen. Assistent-directeur Sofie Van Beylen: “We zijn gekend voor onze totaalaanpak en flexibiliteit. We nemen van a tot z de volledige plaatsing van elektrische installaties en laadpalen voor onze rekening. En is er een probleem? Dan proberen we zo snel mogelijk te schakelen om de klant te helpen.”

Hoogspanning nodig? Gevitec checkt, installeert en sluit aan.

Meteen bedrijfsklaar

Bestuurder Jan De Groof: “Een belangrijke vraag die je je moet stellen: is er genoeg vermogen aanwezig op de site voor de plaatsing van een installatie om ultrasnel (HPC) te laden? Vaak blijkt dat een hoogspanningscabine noodzakelijk is. Ook die installatie voeren we uit, samen met de volledige bekabeling en de aansluiting op de bestaande elektrische installatie en het elektriciteitsnet. Zo maken we de hele installatie volledig bedrijfsklaar. Ook de voorbereidende grondwerken voeren we uit als dat nodig is.”

Vertrouwen van oliemaatschappijen

Ervaring met laadpalen heeft Gevitec intussen meer dan genoeg. Bedrijven zoals EG Group, Texaco, Esso, Shell, Q8, TotalEnergies en de Van Mossel Automotive Group laten hun laadinfrastructuur door Gevitec installeren. Voor al die bedrijven neemt Gevitec ook de volledige elektrische installatie voor zijn rekening, van nieuwbouw tot verbouwing. Jan De Groof: “Toen ze ons enkele jaren geleden vroegen om ook hun laadpalen te installeren, zijn we dan ook meteen op de kar gesprongen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details