Platform voor de bouw
Nieuws

Als service en advies belangrijk zijn

Tim-De-Voeght-(L)-en-Christo-Dewolf-(R)-zijn-de-twee-nieuwe-Acc
Tim De Voeght (L) en Christo Dewolf (R) zijn de twee nieuwe accountmanagers bij Euro Rent Machineverhuur.

Tekst | Euro Rent

Beeld | Euro Rent

13 oktober 2022 Leestijd 7 minuten

Deel dit artikel

Huren bij Euro Rent is huren bij experts met grondige kennis van machines en de uitdagingen op de werf. Geen enkel project is hetzelfde en dus ook het advies niet. Gelukkig beschikt Euro Rent over een breed en diep verhuurgamma, waardoor het voor elk project altijd de juiste machine kan adviseren.

Euro Rent 50 jaar! 

Machineverhuurder Euro Rent bestaat dit jaar vijftig jaar. Met een verhuurwinkel in Sint-Niklaas en Deurne, 32.000 huurcontracten per jaar en veertigduizend machines is het Euro Rent-blauw nooit veraf. Euro Rent ging in 1972 van start en was het eerste verhuurbedrijf in de Benelux. Door jarenlange investeringen in mensen en machines is Euro Rent uitgeroeid tot dé partner in machineverhuur voor elke professional.

Euro Rent-liftadvies op een werf van Building Group Jansen.

Service van a tot z

Bij Euro Rent draait alles om service. De klant kan van begin tot eind rekenen op de deskundige begeleiding van ervaren en opgeleide mede- werkers. Zowel verhuur als onderhoud en transport gebeuren door eigen personeel. Dankzij korte lijnen en persoonlijk contact wordt de klant snel geholpen. Kris Coppens, zaakvoerder bij Euro Rent: “Een juiste planning van de werkzaamheden op een werf is een van de uit- dagendste taken. Zeker in de huidige tijd, waar er een tekort is aan bouwmaterialen, levertijden onzeker zijn en de bouw met een personeelstekort kampt. Probeer je deadlines dan maar eens te respecteren en afspraken met de klant na te komen. Gelukkig zijn wij het als machineverhuurder gewend om lastminuteaanvragen te verwerken en is flexibiliteit onze sterkte. Door de directe beschikbaarheid van ons materieel en het feit dat we meedenken met de klant kan een aannemer altijd op ons rekenen en leveren wij binnen de 24 uur op elke gewenste locatie.”

Bouwliftspecialist 

Bij Euro Rent draait alles om service. De klant kan van begin tot eind rekenen op de deskundige begeleiding van ervaren en opgeleide mede- werkers. Zowel verhuur als onderhoud en transport gebeuren door eigen personeel. Dankzij korte lijnen en persoonlijk contact wordt de klant snel geholpen. Kris Coppens, zaakvoerder bij Euro Rent: “Een juiste planning van de werkzaamheden op een werf is een van de uit- Binnen het brede gamma producten is een van de specialisaties van Euro Rent het verhuren van tijdelijke goederen- en personenliften. Euro Rent is binnen dat verhuursegment de grootste Belgische speler. Een efficiënte personen- en goederenstroom is op elke werf cruciaal. Niet alleen met betrekking tot veiligheid, maar ook qua gemak en voor het vlot aanvoeren van materialen en personen. Hartje Brussel of de kust: de bouwliftspecialisten zorgen voor een geschikte bouwlift van 20 tot 200 meter hoog. En indien nodig op maat. “Er bestaan veel lifttypes voor het veilig verticaal vervoer van bouwmateriaal en personen. De keuze is vaak afhankelijk van de wensen van de aannemer en de locatie of bouwwerf waar de lift geïnstalleerd dient te worden. Ons team gaat altijd ter plaatse voor een oriënterend bezoek. Zo zijn we zeker van een vlotte aanvoer van de liftonderdelen voor montage, een snelle opbouw en de juiste verankeringen”, aldus Erland Van Hulle, verantwoordelijke voor de bouwliften bij Euro Rent.

Gratis advies op de werf.

Uitbreiding commercieel team 

Net voor het bouwverlof is het commerciële team van Euro Rent uitgebreid met Christo De Wolf en Tim De Voeght. Christo zal voornamelijk klanten in Oost- en West-Vlaanderen adviseren en instaan voor de algemene verhuur van materieel aan klanten vanuit de vestiging in Sint-Niklaas. Bij Tim kan je terecht voor advies over werken op hoogte, steiger- en bekistingsmaterialen. “Bij Euro Rent is verhuren meer dan gereedschappen en machines over een balie schuiven. Het gaat om meedenken met de klanten, gericht naar tijd- en kostenbesparende oplossingen zoeken en waar nodig maatwerkoplossingen aanbieden. Het is mijn taak en die van Tim om klanten de voordelen van huren duidelijk en financieel inzichtelijk te maken. Zeker bij verhuur op langetermijnprojecten heeft de klant alleen de lusten, niet de lasten! Verder ondersteunen wij de klant bij de keuze van de geschikte machine. Hiervoor komen wij graag naar de werf voor een vrijblijvend advies”, aldus Christo.

Zes dagen per week kan de professional terecht in de verhuurwinkels van Euro Rent in Deurne en Sint-Niklaas. De commerciële dienst staat ook steeds paraat. Meer informatie is terug te vinden op www.eurorent.be.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details