Platform voor de bouw
Ambitieuze deurenproducent gaat mee met zijn klanten

Ambitieuze deurenproducent gaat mee met zijn klanten

Projecten in Luxemburg, Calais, Genk en Verrebroek: als producent van stalen deuren is Decran de provinciegrenzen duidelijk ontgroeid. “We werken vaak samen met enkele grote aannemers. We volgen hen graag naar werven, ook elders binnen en buiten België.”

Al twintig jaar specialiseert Decran zich in stalen deuren. Meer nog: waar de meeste concurrenten voor elk project op maat werken, bracht Decran een reeks standaard stalen deuren op de markt. Zo kunnen de betonpanelen voor een project meteen op maat van die deuren gegoten worden. Met een snellere doorlooptijd als resultaat, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wederzijds vertrouwen
Decran voert regelmatig projecten uit met aannemers als Cordeel, Willy Naessens, Bolckmans en Stadsbader. En die vaste partners zijn niet lukraak gekozen. “Zij houden er dezelfde visie op na als wij”, zegt sales & development manager Sven Hautekeete. “Ze werken met zin voor kwaliteit en veiligheid. Samen bouwen we verder aan een verhaal van duurzaamheid, zowel op het vlak van ecologie als wat het stalen eindresultaat betreft.”

daf_0025-kopieren

Cordeel bouwt het nieuwe distributiecentrum van Aertssen Logistics NV.

De jarenlange samenwerking van Decran met de grote aannemers steunt op wederzijds vertrouwen, vaste doorlooptijden en kwaliteit. En net dat vertrouwen is de basis voor de regionale uitbreiding van de activiteiten. Want Decran gaat mee met zijn klanten. Naar Verrebroek bijvoorbeeld, waar Cordeel het nieuwe distributiecentrum van Aertssen Logistics bouwt.

essers_0001-kopieren

Flexibiliteit en strakke timing
Het nieuwe distributiecentrum van Aertssen Logistics verrijst langs de N49-expresweg. Mét stalen deuren van Decran. Maar liefst 160 stuks, deels brandwerend. Door de omvang van de werf worden de deuren in drie fases geplaatst. De eerste fase is ondertussen afgerond. “We passen ons steeds aan volgens het lean placement van het project. Hier hadden twee deuren bijzondere prioriteit. De plaatsing ervan was hoogdringend, omwille van een keuring van het technisch lokaal”, licht Hautekeete toe. “Maar alles is vlot verlopen. Onze plaatsers werken trouwens zeer graag voor Cordeel vanwege de sterke veiligheidsprocedures en -consignes.”

Ondertussen heeft Decran ook drie werven in Luxemburg en is het bedrijf aan de slag op de oude site van Ford Genk voor Willy Naessens.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details