Platform voor de bouw
Architecturale lamellen als fraaie eyecatchers
Het architecturale zonweringssysteem wordt gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid.

Architecturale lamellen als fraaie eyecatchers

Duthoo is gespecialiseerd in het leveren van industriële en architecturale woodcoatings. Het bedrijf biedt binnen de sector van industriële laksystemen een totaalconcept van kleuren op maat, begeleiding bij aankoop en opstart van spuitinstallaties, productontwikkeling en inhouse painting aan. Om zijn verdere groei te garanderen, is Duthoo vandaag gevestigd in een nieuw bedrijfsgebouw in Zwevegem. De moderne aluminium DucoSun Cubic Design-lamellen geven het kantoorgebouw een uniek karakter.

Het architecturale zonweringssysteem wordt ge-kenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. Ondanks haar slanke vorm kan de structurele zonwering zeer hoge overspanningen aan. Als optie kunnen ledstrips geïntegreerd worden in het aluminium profiel, wat voor extra dynamiek zorgt. Daarbij is een combinatie van lamellen met verschillende dieptes (300/500/600 mm) mogelijk. Dankzij de DucoSun Cubic Design-lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers. Zo ook bij het kantoor-gebouw van Duthoo.

Dankzij de DucoSun Cubic Design-lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers.

Maximaal zonlicht, minimale hitte

De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamel geeft de zonwering een unieke touch. De buitenzonwering zorgt voor een optimaal evenwicht: maximaal zonlicht en minimale hitte. De lamellen kunnen bevestigd worden via zijplaten op de kopse
kant of via verborgen bevestiging in de achterzijde. In de toekomst wordt ook een beweegbare opstelling mogelijk met zonwering die tot 360° draaibaar is, zodat je ze altijd kunt afstemmen op de behoeften van het moment. Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden. De maximale lengte van de lamel hangt af van projectspecifieke parameters, maar 6 meter is geen uitzondering.

Ondanks haar slanke vorm kan de structurele zonwering zeer hoge overspanningen aan.

Bij de ontwikkeling van de DucoSun Cubic Design heeft DUCO veel aandacht besteed aan design, personalisatie en afwerkingskwaliteit. Je creëert de gevelelementen volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laten ze zich in de meest uiteenlopende situaties inpassen. Zo creëren de lamellen een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look.   

Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details