Platform voor de bouw
Nieuws

ARCHITECT@WORK viert jubileum met bezoekersrecord

groepsfoto-kortrijk-kopieren

28 augustus 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Van Duitsland tot Zweden en van Turkije tot Canada: ARCHITECT@WORK verovert met verve de hele wereld. En toch was het uitgerekend in Kortrijk, waar het allemaal begon, dat de honderdste editie plaatsvond. Mét een nieuw record van 6.017 unieke bezoekers.

ocean-sole-kopieren

Met Ocean Sole presenteerde A@W kunst van afgedankte teenslippers.
(Beeld: Mioulet Fotografie)

 

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei opende Kortrijk Xpo de deuren voor de feesteditie van ARCHITECT@WORK. Met onder meer seminars van trendwatcher Herman Konings, architect Thomas Rau en architect Julien De Smedt tekenden de grote namen uit de architectuurwereld alvast present. Ze vulden het beproefde beursconcert van Creative Fo(u)r en de nauw- gezette selectie van innovatieve standhouders perfect aan.

materialdistrict-2-kopieren

In het Material District konden bezoekers innovatieve materialen uit verschillende landen ontdekken. (Beeld: Mioulet Fotografie)

 

Duizelingwekkende cijfers

“Tijdens A@W hadden we al een goed gevoel over de opkomst. En de cijfers bevestigen dat. Maar zo’n grote stijging hadden we eerlijk gezegd niet verwacht”, zegt Group Exhibition Manager Nathalie Sandra tevreden. “Het belangrijkste is natuurlijk dat ons doelpubliek – vooral architecten en interieurarchitecten – massaal de weg vond naar Kortrijk Xpo. De bezoekers apprecieerden vooral het totaalconcept dat hen op ARCHITECT@WORK wordt aangeboden, waarbij enkel innovatieve producten aan bod komen in een omgeving die maximaal toegespitst is op de doelgroep en persoonlijk contact. In combinatie met een evenwichtig randprogramma en catering genoten ze van een aangenaam én efficiënt bezoek.”

Een hapje, een drankje en boeiende babbels waren er uiteraard ook bij op A@W. (Beeld: Joost Demuynck)

 

Het eindverdict? De honderdste editie van ARCHITECT@WORK klokte af op 6.017 unieke bezoekers. Vooral op de eerste beursdag was de stijging ten opzichte van de vorige editie opvallend. Er kwamen 17,5 procent meer bezoekers over de vloer dan tijdens de openingsdag in Kortrijk van twee jaar geleden. Op vrijdag was het resultaat gelijkaardig aan dat van 2017. Het totaalaantal van meer dan zesduizend bezoekers is een record. Een mooie vaststelling om het jubileum mee af te ronden …

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details