Platform voor de bouw
Bedrijfspresentatie Antoine Adam | Kraan- en containerspecialist garandeert eerlijke verkoop en service

Bedrijfspresentatie Antoine Adam | Kraan- en containerspecialist garandeert eerlijke verkoop en service

Kranen en containersystemen zijn onmisbaar in de bouwsector. Het zijn hulpmiddelen waarop je moet kunnen rekenen. Vandaar dat een leverancier die kwaliteit garandeert geen overbodige luxe is. Op het vlak van producten én naverkoop. Een van die witte raven op de Belgische markt is Antoine Adam uit Berlare, dat een uitgebreide vakkennis combineert met een klantgerichte aanpak.

Hoewel Antoine Adam eigenlijk garagist wilde worden, besloot hij in 1975 toch aan de slag te gaan in de ijzer- en koperdraaierij van zijn vader. Dankzij de ontwikkeling van een driewielkar op luchtbanden met een bijzonder kipmechanisme had de onderneming al een solide reputatie in de landbouwsector opgebouwd. Na de komst van Antoine kwamen ook aannemers en grond- en kabelbewerkers aankloppen. “Aanvankelijk wilden ze advies voor de montage en verplaatsing van laadkranen”, vertelt de zaakvoerder. “Van het één kwam het ander en we begonnen al vrij snel met het verhandelen van tweedehandskranen. In 1987 legden we de focus volledig op de verkoop van vrachtwagenkranen en containersystemen dankzij het aanbod van het Oostenrijkse Palfinger, dat ons vroeg om zijn systemen te verdelen in Oost-Vlaanderen.” 

Betrouwbare systemen 

Het bleek de juiste beslissing te zijn, want sindsdien is Antoine Adam uitgegroeid tot een referentie in zijn domein. Dat heeft echter niet alleen met de kwaliteitsvolle systemen van Palfinger te maken. Ook en vooral de grote vakkennis van het team en de klantgerichte service dragen bij tot het succes van de onderneming. “Wie bij ons een kraan of containersysteem aankoopt, kan erop rekenen dat hij zijn systemen maximaal kan inzetten”, legt Adam
Antoine uit. “Onze mensen zoeken het toestel dat het best aan de vereisten van de klant voldoet. Bij eventuele pannes staan er geschoolde techniekers klaar om het defect zo snel mogelijk te verhelpen. En onderhoudswerkzaamheden proberen we uit te voeren wanneer het toestel kan worden gemist.”

Kom kennismaken met ons!

Intussen draait de volgende generatie, namelijk dochter Thea en haar man Steven, volop mee in de zaak. Bovendien werd het aanbod verruimd met de Epsilon-boom- en recyclagekranen. Wie meer wil weten over de producten die Antoine Adam aanbiedt, is van harte welkom op ons adres in Berlare of u kan ons contacteren per mail en telefoon..    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details