Platform voor de bouw
Belgian Roof Day  lokt ruim 3100 bezoekers
Met de Belgian Roof Day werd op 26 november een succesvolle reeks beurzen van de Confederatie Bouw afgesloten.

Belgian Roof Day lokt ruim 3100 bezoekers

Met de Belgian Roof Day werd op 26 november een succesvolle reeks beurzen van de Confederatie Bouw afgesloten. Net op de valreep, want gezien de verscherpte coronamaatregelen die op 29 november in werking traden, zou het bijzonder moeilijk – zo niet onmogelijk – geweest zijn om deze netwerkevents nog te laten doorgaan. Daarom toch een pluim voor de organisatoren om in deze moeilijke omstandigheden dergelijke goedgeorganiseerde en drukbezochte beurzen op poten te zetten. Belgian Roof Day was de laatste in de rij en bracht ruim 3100 enthousiaste bezoekers op de been.

Met de Dag van de Afwerking, Belgian Roof Day, Install Day, Belgian Stone Day en de Digital Construction Day werkte de Confederatie Bouw haar drukke najaarsprogramma succesvol af.

Het was ook voor de organisatoren afwachten hoe de opkomst voor deze laatste najaarsbeurs in de hallen van Brussels Kart Expo zou zijn. De stijgende coronacijfers, de strengere maatregelen en de groeiende ongerustheid bij de bevolking baarden hen zorgen, maar met meer dan 3100 aanwezigen kan de missie toch wel geslaagd genoemd worden. Een mooi aanbod van standhouders, boeiende nieuwigheden, livedemonstraties, speciale acties en lanceringen, doorspekt met diverse eet- en drankgelegenheden, vormde wederom de geijkte formule voor een succesvol netwerkevent.

Mondmaskers waren verplicht, maar dat kon het enthousiasme van de bezoekers en standhouders niet bederven.

Er werd extra personeel en security ingezet om alle Covid Safe Tickets te controleren en alles in goede banen te leiden. Mondmaskers waren verplicht, maar dat kon het enthousiasme van de bezoekers en standhouders niet bederven. Met de Dag van de Afwerking, Belgian Roof Day, Install Day, Belgian Stone Day en de Digital Construction Day werkte de Confederatie Bouw haar drukke najaarsprogramma succesvol af. Deze beurzen lokten een divers publiek van vakmensen en aannemers, maar ook architecten en voorschrijvers die vlot hun weg vonden naar de hallen van Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. Zelfs in deze niet-evidente coronatijden …     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details