Platform voor de bouw
Belgisch vakmanschap op maat

Belgisch vakmanschap op maat

De firma uit Heusden-Zolder koppelt Belgisch vakmanschap immers aan excellent maatwerk in keukens, badkamers en maatkasten. Het resultaat? Unieke interieurs die de eigenheid van de bewoners weerspiegelen. 

Al meer dan 35 jaar is Deaplus een gereputeerde naam in de wereld van interieurinrichting. De fabrikant focust zich doelbewust op maatwerk dat het mogelijk maakt om een eigen stempel op het interieur te drukken. “In onze showrooms in Boortmeerbeek, Hasselt, Sint-Pauwels en Roeselare staan onze mensen klaar om klanten te ondersteunen”, vertelt gedelegeerd bestuurder Dirk De Wachter. “Ze luisteren naar hun wensen, houden rekening met het budget en blijven zoeken naar een ontwerp waarin iedereen zich kan vinden. Deze aanpak is mogelijk omdat we over twee eigen productiefaciliteiten beschikken. Omdat we ook nog eens zelf de installatie en naservice verzorgen, kunnen we over de hele lijn kwaliteit en flexibiliteit garanderen. Zelfs de wensen voor lastminutewijzigingen worden – indien haalbaar – steeds ingewilligd. Bij Deaplus is de klant nog steeds de absolute koning.”

Ook de dressings en vestiairekasten werden op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Maatwerk

Voor Residentie Belvedère ontwikkelde, produceerde en plaatste Deaplus 79 keukens. “Bijna elke keuken is maatwerk geworden omdat de vorm kon variëren (recht, L- of U-vorm). Klanten hadden bovendien de keuze tussen een uitvoering met of zonder kook-
eiland. En ook de elektrische toestellen varieerden qua type en merk”, verduidelijkt Dirk De Wachter. “Daarnaast waren we verantwoordelijk voor een resem vestiairekasten, dressings en tellerkasten. Hoedhaar was dus een vrij omvangrijk project dat erg goed moest worden gecoördineerd. Op zich is dat geen probleem, ware het niet dat COVID-19 roet in het eten kwam gooien. Door de quarantainemaatregelen en de laattijdige levering van de elektrische toestellen lag de planning geregeld in de knoop. Toch is alles uiteindelijk in orde gekomen en kunnen we een erg mooie referentie voorleggen in een streek waar we nog een showroom missen.”  

“Omdat we zelf produceren, installeren en de naservice verzorgen, kunnen we over de hele lijn kwaliteit en flexibiliteit garanderen”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details