Platform voor de bouw
Beton waarop je kan vertrouwen

Beton waarop je kan vertrouwen

Stortklaar beton is hét fundament van elk gebouw. Je kiest dus best voor kwaliteit. Maar ook voor een leverancier die zijn afspraken nakomt, service levert en vooral op tijd levert. Precies dat zijn de troeven van Transportbeton De Beuckelaer. Al meer dan 45 jaar is deze onderneming de uitverkoren partner voor vele bouwprojecten in de provincie Antwerpen.

nieuw-zuid-antwerpen-kopieren

Stortklaar beton is hét fundament van elk gebouw, zoals ook in Nieuw Zuid Antwerpen.

 

Vandaag bedient Transportbeton De Beuckelaer met zijn 49 werknemers en uitgebreide wagenpark vooral professionelen in de industrie, petrochemie, prefab/woning/utiliteitsbouw en de agrarische sector. “Ook particulieren zijn bij ons welkom”, vertelt Emile Vertongen. “Het beton wordt gemaakt in onze computergestuurde betoncentrales in Schoten en Boom. Hierdoor zijn onze producten het neusje van de zalm in onze sector: hoogkwalitatief beton dat aan alle geldende Belgische en Europese normen voldoet. Omdat we alles in eigen handen hebben, kunnen we bovendien op elke wens inspelen. Qua samenstelling, maar eveneens qua betonproducten met speciale eigenschappen.”

Het gamma bestaat uit wit, zelfverdichtend, verdichtingsarm, snelhardend, zicht-, staalvezel- en spuitbeton. Transportbeton De Beuckelaer biedt daarnaast aanverwante producten, zoals gebruiksklare mortel, zandcement, schuimbeton en vloeibaar zand.”

havenhuis-antwerpen-kopieren

Eén van de realisaties waar de producten van Transportbeton De Beuckelaer werd gebruikt, is het Havenhuis in Antwerpen.

 

Ecologie en service als topprioriteiten
Transportbeton De Beuckelaer omarmde al vele jaren geleden de groene gedachte. Zo werd het wagenpark volledig vernieuwd, met als resultaat dat de hele vloot intussen uitsluitend Euro 5 en Euro 6-motoren heeft. Die filosofie weerspiegelt zich ook in de aanvoer van materialen. “Bijna alle grondstoffen worden in bulk per schip aangevoerd. Dit is niet alleen milieuvriendelijk en zorgt er voor dat we altijd voldoende voorraad hebben”, vervolgt Emile Vertongen.

Daarnaast zet De Beuckelaer hard in op service. “Dankzij een doorgedreven track-and-tracesysteem en statusopvolging slagen we er meestal in om de bestellingen stipt op het afgesproken uur af te leveren. Een bijkomende troef is onze grote verscheidenheid aan betonmixers. Hierdoor kunnen we zowel grote als kleine, gemakkelijk en moeilijk bereikbare werven probleemloos beleveren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details