Platform voor de bouw
Beveiliging en preventie op maat van de gebruiker

Beveiliging en preventie op maat van de gebruiker

De maatschappij is er helaas niet veiliger op geworden, en dus liggen de eisen op het vlak van veiligheid steeds hoger. Wie nood heeft aan professionele expertise kan gelukkig terecht bij Safe House. De firma startte eind jaren 70 als een kleine slotenmakerij en groeide doorheen de jaren uit tot modern en marktgericht bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring met veiligheid en preventie.

De veiligheidsmarkt is voortdurend onderhevig aan verandering. De eisen worden steeds strenger, waardoor er nood is aan een ruimer pakket producten en diensten. Het aanbod is echter zo groot dat het niet altijd evident is om het bos doorheen de bomen te zien. Een complexe situatie waar Safe House optimaal op inspeelt. “Ons klantenbestand is zeer divers”, vertelt zaakvoerder Marc Peeters. “Van particulieren tot kmo’s, de industrie, de zorgsector, sportinfrastructuur, overheidsinstellingen en retailbedrijven: we proberen hen steeds een passend antwoord te bieden. Wie bij ons komt aankloppen, hoeft niet te vrezen voor foute keuzes.”

Safehouse

Safe House heeft een ruim assortiment elektronische beveiligingstoepassingen.

 

Service
‘Service’ is dan ook geen hol begrip voor Safe House, benadrukt Marc Peeters. “Integendeel: het is een van de pijlers waarop onze activiteiten gestoeld zijn. We brengen die filosofie niet alleen in de praktijk bij dagelijkse en dringende interventies, maar ook via toegespitst advies, just-in-time-leveringen, vakkundige plaatsing, het programmeren en bijregelen, het uitvoeren van (preventief) onderhoud en opleidingen. Onze voornaamste sterkte is dat we een totaalconcept kunnen aanbieden, gaande van de eerste productvoorstellingen en het nodige advies tot de uiteindelijke oplevering van het project, inclusief gegarandeerde naservice en de verdere opvolging via onderhoudscontracten. Dat laatste vinden we cruciaal in onze sector, want een snelle interventie kan een wereld van verschil maken.”

Safehouse

Safe House is al jaren een vaste partner van SALTO Systems.

 

Assortiment
Om dit alles te kunnen realiseren, beschikt Safe House over een ruim assortiment mechanische en elektronische beveiligingstoepassingen van gereputeerde en innovatieve fabrikanten. Het gamma van Safe House is onderverdeeld in vier grote groepen:

– Toegangscontrole van SALTO Systems

– Slotenmakerij: sloten, beslag, hang- en sluitwerk, sleutelbeheer, vluchtwegtechnieken, deurpompen, …

– Veiligheidsdeuren, technische deuren en hoogspanningscabinedeuren

– Brandkasten, beveiligde documentkasten, lockers en data-computersafes

Marc Peeters: “Je ziet: we hebben in feite alles in huis om de veiligheid van gebouwen en personen te garanderen.  In samenspraak met de klant gaan we steeds op zoek naar de juiste oplossing in functie van de toepassing, de specifieke projectvereisten, de omgevingscondities en het beschikbare budget. Ook belangrijk om weten is dat we onze cilinders nog steeds zelf maken en dat we ons specialiseren in sluitplansystemen.”

Safehouse

Gespecialiseerd in toegangscontrole
Toegangscontrole in het algemeen – en elektronische toegangscontrole in het bijzonder – is de laatste jaren een ‘hot item’.  Veiligheid is de primaire factor, maar voorts bieden kwalitatieve toegangscontrolesystemen ook enorme mogelijkheden op het vlak van preventie, controle en beheer – zowel in binnen- als buitentoepassingen. “Safe House is al jaren een vaste partner van SALTO Systems, een innovatieve trendsetter in dit vakgebied”, aldus Marc Peeters. “We volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en beschikken over een platform dat elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software combineert tot een volledig op maat gemaakt elektronisch sluitplan. Desgewenst met fingerprint-functionaliteit, maar evenzeer met een mechanisch codeslot, badges of magnetische sleutels. Ook wie eerder een stand-alone oplossing wenst om aan de bestaande IT-systemen te koppelen, is bij ons aan het juiste adres.”

Mooie referenties
Ook aan mooie referenties heeft Safe House geen gebrek. Zo was Safe House recent actief voor ZNA (onder meer in het Middelheim- en Stuivenbergziekenhuis), het Havenbedrijf, Sportoase en voetbalclub RAFC Antwerp (Bosuilstadion).De veiligheidsspecialist etaleerde zijn kunnen tevens in The Link in Berchem, een innovatief en hypermodern kantorencomplex. Voorts heeft Safe House service- en onderhoudscontracten met retailbedrijven in België en het Groothertogdom Luxemburg zoals Lidl, Blokker, Casa, Meat & More, enzovoort. “We kunnen terugvallen op een rijke ervaring, een zeer divers cliënteel en een grote variatie aan producten, wat ons veel mogelijkheden biedt voor de nabije toekomst en verdere groei kan stimuleren. Het Safe House-team staat in ieder geval klaar om deze uitdaging aan te gaan, klanten te allen tijden bij te staan en hen te begeleiden bij het maken van de juiste keuze”, besluit Marc Peeters.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details