Platform voor de bouw
Nieuws

Beveiliging van eigendommen: gaaspanelen voor veilige opslag

troax_pp_vy1_03

2 maart 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Al meer dan zestig jaar produceert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire panelen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen. “Voor gaas- en plaatwanden ter vervaardiging van opslagruimtes voor materiaal, fietsen en tal van andere zaken ben je bij ons aan het juiste adres”, klinkt het bij Troax. 

Troax is de wereldwijde marktleider in industriële gaaswanden en werd in 1955 opgericht in Hillerstorp (Zweden), waar het belangrijkste productie- en distributiecentrum nog steeds gevestigd is. Troax is actief in 36 landen en is aanwezig op alle continenten. Vanuit de lokale magazijnen tracht het de markt snel en adequaat te bedienen. De Troax-producten bieden een functionele, flexibele en economische oplossing voor situaties waarin het om de beveiliging van mens en/of product gaat: bergingen, indelingen van kelders of zolders, garageboxen en fietsboxen. Ook voor de buitenruimte levert Troax producten, zoals bijvoorbeeld fietsenstallingen met golfplaatdak, opslagruimtes voor bijvoorbeeld vuilnis, airco’s, trafo’s, warmtepompen, enzovoort.

Opslagruimtes bestaande uit veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen laten het licht door, zorgen voor goede ventilatie en bieden bescherming tegen vandalisme en inbraak. Aangezien je door de mazen heen kan kijken, is het overzicht makkelijk te bewaren. De gaaspanelen kunnen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. Voor ruimtes waar extra veiligheid vereist is, biedt Troax de mogelijkheid om een dak in gaas of volle plaat te installeren. Het voordeel van een gaasdak is dat het licht- en luchtdoorlatend is. 

Troax beschikt echter ook over een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht moet worden onttrokken. Deze zijn makkelijk te combineren met andere types gaaspanelen. Standaard worden de Troax-materialen uitgerust met een grijze epoxypoedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen heeft het een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant in huis. Alle andere RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details