Platform voor de bouw
Binnendeuren met kennis van zaken

Binnendeuren met kennis van zaken

Moeten er in het kader van een smaakvol residentieel project binnendeuren gekozen worden? Dan kunnen de bouwheer en/of de toekomstige bewoners de nodige inspiratie opdoen in de fraaie showroom van Dubostyle. Dat is immers de werkwijze die de binnendeurspecialist in het gros van zijn projecten hanteert. Mét resultaat, want uit knappe referenties zoals Nieuw Zuid (Antwerpen) en Duinenwater (Knokke-Heist) blijkt dat deze één-op-éénaanpak wel degelijk zijn vruchten afwerpt.

Binnendeuren voor de residentiële markt: dat is de corebusiness van Dubostyle. Sinds 1961 is de firma uit Erpe-Mere een begrip in de meubelwereld, en sinds het begin van deze eeuw is ze tevens dé referentie voor de productie, levering en plaatsing van kwalitatieve binnendeuren. “Van een simpele verfdeur over plafondhoge designvarianten tot een gelakt, massief, glazen, stalen of smeedijzeren exemplaar: alles is mogelijk”, zegt zaakvoerder Philip Van Boxstael. “Ook qua look-and-feel kunnen onze klanten alle kanten uit: modern, landelijk, antiek … We bieden dus niet alleen standaardproducten, maar evenzeer specifiekere toepassingen aan.”

Gepersonaliseerde service

Dubostyle staat voor maatwerk in elk materiaal en alle mogelijke afmetingen. “We hanteren een erg vooruitstrevende aanpak”, aldus Philip Van Boxstael. “Eerst ontvangen we de klant in onze toonzaal, waar we hem/haar via toegespitst advies helpen om de juiste keuze te maken. Vervolgens gaan we de deuropeningen opmeten op de werf, waarna we aan de slag gaan in onze piekfijn uitgeruste productieafdeling. Tot slot gaan we de deuren ook zelf plaatsen, conform de bestelling van elke klant. Dankzij deze gepersonaliseerde service kunnen we snel inspelen op alle mogelijke vragen en slagen we er steeds in om alles tijdig en kwalitatief af te werken.”

Prestigeprojecten

Het vakmanschap van Dubostyle rendeert optimaal, zelfs in gefaseerde prestigeprojecten als Nieuw Zuid in Antwerpen en Duinenwater in Knokke. “In Nieuw Zuid spreken we intussen toch al over meer dan duizend binnendeuren. Maar ook Duinenwater – vijfhonderd appartementen, verspreid over verschillende residenties – mag er zijn qua omvang. We zijn al vier à vijf jaar aan de slag op die werven en zijn er dus kind aan huis. Dankzij ons enthousiast team, een uitgekiende planning en ons progressieve machinepark met erg hoge automatiseringsgraad, dat we binnenkort verder zullen moderniseren, loopt alles op wieltjes. Bovendien is de oppervlakte van onze toonzaal in Erpe-Mere sinds 1 juni verdubbeld. Kortom: plannen en mooie projecten te over!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details