Platform voor de bouw
Bopro is klaar voor de toekomst

Bopro is klaar voor de toekomst

Bouwen aan een gezondere leefwereld voor de komende generaties doet Bopro door de vastgoedambities, doelen en uitdagingen van haar klanten te beantwoorden binnen een breed, toekomstgericht perspectief.

Bopro ontzorgt haar nationale en internationale klanten dmv een robuuste dienstverlening op vlak van projectmanagement, quantity survey, technical due diligence en gebiedsontwikkelingsadvies waarin kwaliteit, tijd en kosten van oudsher bewaakt worden.

De acquisitie van Advisers is voor Bopro cruciaal om de positie op de Brusselse markt te versterken en een beter antwoord te bieden op vragen van grote nationale en internationale klanten. Zowel het management als de medewerkers van Advisers stappen mee in de nieuwe organisatie.

“De synergie tussen Bopro & Advisers ligt in de natuurlijke complementariteit van de specifieke diensten. De ambitie en het engagement is deze complementariteit samen uit te bouwen in continuïteit en met behoud van de eigen identiteit en lokale verankering.” Tanguy de Lophem en Jacques Timmerman – Advisers

Bopro wil samen met haar klanten trendsetter zijn en blijven in het bieden van antwoorden op de toekomstige maatschappelijke uitdagingen waarop ze als vastgoedspeler impact heeft. Bij Bopro gebruiken ze de SDG’s (Sustainable Development Goals) als referentiekader om bij te dragen tot die betere wereld. Daartoe innoveert Bopro inzake digitalisatie en circulaire economie en investeert het in nieuwe vastgoedontwikkelingen. De acquisities van Common Ground – de leider in stakeholdermanagement en procesregie – én Lateral Thinking Factory (LTFc) – dé consultant in circulaire economie – zijn voor Bopro cruciaal om de prangende maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te gaan.

“Met de overname door Bopro trekken we als Common Ground nu resoluut de kaart van duurzame transitie. We brengen actoren samen rond projecten die ons als mensheid klaar maken voor een veerkrachtige toekomst, leggen de ambities van deze projecten hoger en zorgen er mee voor dat deze gerealiseerd kunnen worden. We kijken er naar uit om hierin samen met Bopro te pionieren.” Steven Michiels en/of Hella Rogiers – Common Ground

“LTfc heeft altijd circulaire economie binnen stroom opwaartse projecten geïntroduceerd, samen met Bopro kunnen we deze nu implementeren tijdens de realisatie van de projecten, de bijdrage en de besparing ervan meten, en deze tot slot te staven.” Steven Beckers – Lateral Thinking Factory (LTFc)

De Belgische vastgoed- en bouwmarkt en bij uitbreiding de internationale vastgoedmarkt staat voor grote uitdagingen. Innoveren en evolueren zijn de sleutel tot de ‘next level real estate’. De digitale stroomversnelling binnen het vakgebied en het verder verduurzamen van de vastgoedprojecten biedt opportuniteiten. Door deze schaalvergroting genereert Bopro nu voldoende middelen om enerzijds afdoend te investeren in innovatie en anderzijds om zowel ervaren talent te houden als jong talent aan te trekken.

Met een team van 100 geëngageerde mensen staat Bopro klaar om maatschappelijk verantwoord en duurzaam advies en diensten aan te bieden en nieuwe ontwikkelingen te realiseren binnen een flexibele en toekomstgerichte procesregie waar de toekomstige generaties op inclusieve wijze zullen wonen, werken en leven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details