Platform voor de bouw
Bopro | Wij zijn er voor u, ook in Coronatijden.

Bopro | Wij zijn er voor u, ook in Coronatijden.

Het is evident dat wij in deze Corona COVID 19 -tijden de richtlijnen en maatregelen afgekondigd door de overheid strikt volgen. Uw gezondheid en de gezondheid van uw en onze medewerkers liggen ons immers heel nauw aan het hart.
 
Wij kunnen u echter garanderen dat onze medewerkers op post blijven en wij hiermee maximaal de continuïteit van onze dienstverlening garanderen.
Onze medewerkers worden gevraagd deels thuis, deels op kantoor te werken. Ten alle tijde volgen zij de gangbare hygiënevoorschriften strikt op.

Indien de aanwezigheid van onze medewerkers op de werven noodzakelijk is, zullen zij ook aanwezig zijn.
Wanneer u het niet wenselijk acht dat onze medewerkers op de werf langskomen, vragen wij u ons hiervan op de hoogte te brengen.
Wij zullen vervolgens – in overleg met u – uitkijken naar een alternatief om alsnog de continuïteit van uw project te kunnen garanderen.

Dienaangaande stellen wij graag onze online videoconference tool 3CX ter beschikking om vergaderingen weze het in een virtuele omgeving te laten doorgaan.
Het systeem beschikt over een ‘deel’functie wat het mogelijk maakt om presentaties of documenten met u te delen zodat u van op afstand kan volgen.

De huidige situatie noopt ons tot creatieve oplossingen, die we desgevallend graag met u bespreken, teneinde onze dienstverlening in het kader van uw project ook vandaag en in de toekomst te kunnen garanderen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht dan kan je ons bereiken op [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details