Platform voor de bouw

Bouwbedrijf Van Wezemael stevig verankerd

van-wezemael-foto-3-kopieren

25 februari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Bouwbedrijf Van Wezemael bestaat reeds meer dan 30 jaar. Het groeide in die periode uit tot een vaste waarde. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid, correcte communicatie, bekwaam en goed personeel en een modern machinepark.

De expertise van het bouwbedrijf groeide doorheen de jaren uit van algemene bouw naar complex

Van Wezemael Bouwbedrijf

Een groot deel van de projecten wordt jaarlijks uitgevoerd bij vaste klanten.

ere projecten waar bouwtechnieken en een hoge graad van afwerking vereist zijn. Hans Van Wezemael: “Algemene bouw doen we nog steeds indien de klant dat vraagt. De complexere projecten vormen ondertussen het merendeel van onze opdrachten. Zowel de technische uitvoerbaarheid als de opleveringstermijn zijn bepalend. Klanten durven wel eens een strakke deadline opleggen met toch een hoge graad van afwerking. Een uitdaging die we graag aangaan.”

Trouwe klanten
De constante investering in zowel mensen, het machinepark als in informatica maken van Bouwbedrijf Van Wezemael één van de modernste bedrijven in zijn categorie. Daarom kan het bouwbedrijf rekenen op een trouwe klantenportefeuille. Eén van die vaste klanten is Warehouses De Pauw (WDP), gelegen te Wolvertem. Bouwbedrijf Van Wezemael werd geselecteerd voor de uitvoering en renovatie van de huidige hoofdzetel van WDP.

“In een eerste fase werden de zuid- en oostvleugel van de hoeve binnenin volledig ontmanteld”, legt Hans Van Wezemael uit. “De oude spanten en balken bleven behouden en werden gerestaureerd. De daken en de binnenzijden van de gevelmuren werden geïsoleerd. Naast een nieuwe dakbedekking werden ook nieuwe, grote lichtstraten in het hellend dak ingebouwd. WDP was zeer tevreden en kende ons ook de tweede fase van het project toe: de volledige binnenafwerking. Bijzondere aandacht ging naar de hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen, de akoestiek en de ecologie. We realiseerden dit totaalproject met eigen mensen in een tijdspanne van slechts acht maanden, met uitzondering van de technieken.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details