Platform voor de bouw
Bouwbedrijf Van Wezemael stevig verankerd

Bouwbedrijf Van Wezemael stevig verankerd

Bouwbedrijf Van Wezemael bestaat reeds meer dan 30 jaar. Het groeide in die periode uit tot een vaste waarde. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid, correcte communicatie, bekwaam en goed personeel en een modern machinepark.

De expertise van het bouwbedrijf groeide doorheen de jaren uit van algemene bouw naar complex

Van Wezemael Bouwbedrijf

Een groot deel van de projecten wordt jaarlijks uitgevoerd bij vaste klanten.

ere projecten waar bouwtechnieken en een hoge graad van afwerking vereist zijn. Hans Van Wezemael: “Algemene bouw doen we nog steeds indien de klant dat vraagt. De complexere projecten vormen ondertussen het merendeel van onze opdrachten. Zowel de technische uitvoerbaarheid als de opleveringstermijn zijn bepalend. Klanten durven wel eens een strakke deadline opleggen met toch een hoge graad van afwerking. Een uitdaging die we graag aangaan.”

Trouwe klanten
De constante investering in zowel mensen, het machinepark als in informatica maken van Bouwbedrijf Van Wezemael één van de modernste bedrijven in zijn categorie. Daarom kan het bouwbedrijf rekenen op een trouwe klantenportefeuille. Eén van die vaste klanten is Warehouses De Pauw (WDP), gelegen te Wolvertem. Bouwbedrijf Van Wezemael werd geselecteerd voor de uitvoering en renovatie van de huidige hoofdzetel van WDP.

“In een eerste fase werden de zuid- en oostvleugel van de hoeve binnenin volledig ontmanteld”, legt Hans Van Wezemael uit. “De oude spanten en balken bleven behouden en werden gerestaureerd. De daken en de binnenzijden van de gevelmuren werden geïsoleerd. Naast een nieuwe dakbedekking werden ook nieuwe, grote lichtstraten in het hellend dak ingebouwd. WDP was zeer tevreden en kende ons ook de tweede fase van het project toe: de volledige binnenafwerking. Bijzondere aandacht ging naar de hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen, de akoestiek en de ecologie. We realiseerden dit totaalproject met eigen mensen in een tijdspanne van slechts acht maanden, met uitzondering van de technieken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details