Platform voor de bouw
Bouwen in alle vertrouwen

Bouwen in alle vertrouwen

Wie wil bouwen in vertrouwen kan terecht bij Algemeen Bouwbedrijf Morti uit Drongen. Dat is namelijk precies waarmee deze aannemer het verschil maakt. Of het nu gaat om industriële of agroconstructies, appartementencomplexen of gewone woningen: klanten kunnen steeds weer rekenen op een persoonlijke benadering, kwaliteitsvol werk én een strikte naleving van de gemaakte afspraken.

Wat in 1965 begon als een eenmanszaak van Julien Mortier, groeide al snel uit tot een sterk algemeen bouwbedrijf in de Gentse regio. Vandaag telt het personeelsbestand al meer dan 230 enthousiaste professionals die elk type bouwproject met het nodige vakmanschap, binnen het vooropgestelde budget en binnen de opgelegde tijdslimiet tot een goed einde brengen. “Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide expertise en knowhow opgedaan”, vertelt Jo Mortier. “Hierdoor kunnen we elk bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer realiseren. Op die manier hoeft niemand elkaar met de vinger te wijzen als het eens verkeerd loopt, wat de klant natuurlijk ten goede komt. Bovendien resulteert onze structuur in korte beslissingslijnen, een enorme flexibiliteit en vooral een persoonlijke benadering.”

Sterk in alle sectoren

Morti

Agroprojecten met gebouwen voor de huisvesting van dieren zijn eveneens een specialiteit, zoals het Paardenbelevingscomplex van Stal Vincent Martens in Kanegem.

 

Vandaag realiseert Morti voornamelijk kantorencomplexen, bedrijfs- en logistieke gebouwen, showrooms, werkplaatsen, handelscentra, zorginstellingen … “Een recente realisatie waar we bijzonder trots op zijn, is de nieuwe uitvalsbasis van Visbedrijf De Troyer in Industriezone Zuid IV in Erembodegem”, geeft Jo Mortier mee. “Het gaat om 4.000 m² kantoren, inclusief sociale ruimtes én ruim 5.000 m² omgevingswerken. Speciaal aan dit project is dat het gebouw een dertigtal gekoelde lokalen omvat: koelcellen, diepvries, verwerking, assemblage en zelfs homaria (lees: leefbakken voor kreeften en andere schaaldieren). Waar nodig met hygiënesluizen én uitzonderlijk zelfs met een doorloopsas via een ondergrondse gang! Een ander noemenswaardig project is de nieuwe winkel van Delhaize in Lochristi voor de familie Dany Van Assche. Deze omvat een commerciële vloer van 2.500 m², 1.500 m² werkplaats en een groot magazijn. In dit project kunnen we trouwens ook onze kennis op het vlak van renovaties demonstreren, want het takenpakket omvat eveneens de verbouwing van het bestaande magazijn. Tot slot zijn we eveneens verantwoordelijk voor de aanleg van een nieuwe parking van 3.000 m² en de renovatie van de bestaande parking van 4.000 m².”

Ook agro- en residentiële projecten

Morti

Nog niet zo lang geleden leverde Morti de vier residentiële appartementsgebouwen van het Burgemeesterpark in Lochristi op.

 

Agroprojecten met gebouwen voor de huisvesting van dieren – inclusief bijhorende boven- of ondergrondse mestopslagplaats – zijn een tweede activiteitencategorie binnen Morti. Een recent voorbeeld hiervan is het Paardenbelevingscomplex van Stal Vincent Martens in Kanegem, waar de firma een overdekte binnenpiste van 28 x 65 meter bouwde, alsook de bijhorende stallen met 28 paardenboxen, een cafetaria met een capaciteit van tweehonderd personen en een bedrijfswoning met twee bijhorende appartementen. “Kortom: het was een project waarin we konden aantonen dat we expertise hebben in vele domeinen”, zegt Koen Mortier. “Voorts kunnen klanten ook bij ons terecht voor optimaal geïsoleerde bewaarplaatsen voor fruit, groenten en aardappelen. Of loodsen voor de stockage van graan en/of meststoffen, hippische centra en bergplaatsen voor diverse doeleinden.”

Building Dreams

Morti

Door elk bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer te realiseren, kan Morti korte beslissingslijnen, een enorme flexibiliteit en vooral een persoonlijke benadering garanderen.

 

Natuurlijk is de bouw van woon- en appartementencomplexen eveneens een specialiteit van Morti. Koen Mortier: “Nog niet zo lang geleden hebben we bijvoorbeeld de vier residentiële appartementsgebouwen van het Burgemeesterpark in Lochristi opgeleverd, goed voor 41 woonentiteiten van 100 tot 150 m². Voorts beschikken we over een eigen productie-eenheid voor prefabbeton en metaalconstructies, waar zelfs onze concullega’s terechtkunnen. Tot slot spitsen we ons eveneens toe op de realisatie van binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium of hout. ‘Building Dreams’, dat is waarvoor wij staan. Of het nu om grote of kleine projecten gaat!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details