Platform voor de bouw
BRACHOT-HERMANT BREIDT UIT NAAR ITALIË

BRACHOT-HERMANT BREIDT UIT NAAR ITALIË

Brachot-Hermant zet voet aan wal in Italië, een land met een rijke natuursteengeschiedenis. In Verona zullen naast Italiaanse marmers en granieten ook alle andere materialen van de groep aan bod komen. De focus ligt meer dan ooit op de meerwaarde van duurzame, Europese natuursteen. 

Brachot-Hermant is een wereldspeler in de ontginning, productie en distributie van natuursteen en samengestelde materialen. Italië is een belangrijke markt voor natuursteen en samengestelde materialen zoals composiet en keramiek. In dat kader opent Brachot-Hermant er nu haar eerste vestiging. Het bedrijf uit Deinze kiest voor doordachte strategieën, producten en overnames die bijdragen tot hun algemene groei. Een eigen locatie in Italië past binnen die strategische visie en sluit aan bij hun doel om duurzame, Europese natuursteen te promoten.

De nieuwe vestiging van Brachot-Hermant is gelegen in Verona, een strategische en makkelijk bereikbare locatie én tevens het epicentrum voor de Italiaanse markt in natuursteen en samengestelde materialen. Vanuit deze site zal Brachot-Hermant voortaan haar blokken, platen, tegels en projects in natuursteen, keramiek, terrazzo en kwarts- en marmercomposiet vlot naar alle delen van de wereld verdelen.

Kwaliteit en duurzaamheid wereldwijd

Naast de logistieke voordelen biedt Verona – en Italië op zich – nog meer troeven. Deze vestiging zal Brachot-Hermant ook de mogelijkheid bieden om nieuwe markten te ontdekken en zich zo nog meer als internationale marktspeler te profileren. Daarnaast is het een uitgelezen kans om de positie van Brachot-Hermant in de sourcing en de productie van Italiaanse marmersen granieten te versterken.

Deze nieuwe locatie zal de ideale uitvalsbasis vormen om het gigantische aanbod van Brachot-Hermant extra in de verf te zetten. De natuursteen en samengestelde materialen zoals keramiek, terrazzo, marmer- en kwartscomposiet van de hele groep zullen er aan bod komen. Zo zal de wereld, en dan vooral de vele lokale vertegenwoordigers van de natuursteenindustrie, er kennis kunnen maken met de blokken en platen van Brachot-Hermant, met de tegels van Beltramien Stoneasy.com en met eigen groevematerialen als die van onder meer Kilkenny Limestone, Granitarn, Larvik Granite, Cameleon, enzovoort.

Kortom past deze uitbreiding binnen een toekomstvisie waarin Brachot-Hermant voortdurend streeft naar waardevolle, duurzame materialen die meerwaarde creëren. Ze gaan steeds op zoek naar de beste kwaliteit, niet alleen in de materialen, ook in hun diensten. Gaande van ontginning en productie tot levering en dienst-na-verkoop. Als technische innovator investeert Brachot-Hermant ook voortdurend in de optimalisatie, ontwikkeling, automatisatie en digitalisering van hun vestigingen wereldwijd. Van Europa over Azië tot Afrika. Allemaal met de focus op duurzaamheid en op de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details