Platform voor de bouw
Brandpoorten met esthetische meerwaarde
De gecertificeerde OUT_LOCK IP67-uitvoering met roestvrijstalen poortbeslag en toebehoren garandeert meteen ook een waterdichte en -resistente brandpoort.

Brandpoorten met esthetische meerwaarde

Met een uitgekiende keuze aan brandpoorten – honderd procent van Belgische makelij – combineerde het bedrijf technische expertise met een esthetische afwerking voor de nieuwe magazijnen van Aertssen. Het plaatste een tiental poorten met roestvrijstalen beslag en een poedercoating die in de lijn van het architecturale ontwerp ligt.

“In de magazijnen aan de grote doorgangen voor constructie- en landbouw-machines plaatsten we EI1 60-sectionaalpoorten van een aanzienlijke grootte”, klinkt het bij WINLOCK. “Dankzij hun functionele en veelzijdige karakter vormen ze een efficiënte en duurzame afscheiding tussen de magazijnen en de afspuitzone voor vrachtwagens en machines.” 

De EI1 60-sectionaalpoorten vormen een efficiënte en duurzame afscheiding tussen de magazijnen en de afspuitzone.

Waterdicht en -resistent

De WINLOCK-brandpoorten garanderen een gebruiksfrequentie tot klasse C2, waarbij de compartimenteringsfunctie verzekerd blijft, ongeacht de gebruiksintensiteit. De gecertificeerde OUT_LOCK IP67-uitvoering met roestvrijstalen poortbeslag en toebehoren garandeert meteen ook een waterdichte en -resistente brandpoort die probleemloos in te zetten is in vochtige omgevingen, zoals de hierboven vermelde afspuitzone. 

In harmonie met het gebouw

Deze poorten werden gepoedercoat in RAL 7016, volledig passend bij de rest van het gebouw. Zoals alle WINLOCK-brandpoorten beschikken ze over de verplichte CE-markering, volgens EN 16034 en conform de Europese richtlijnen. “Voor ons was dit een mooi project. Niet alleen vanwege de omvang. Het toont perfect aan hoe we onze producten op maat van de specifieke situatie, de behoeftes van de eindgebruiker en de functie van de afzonderlijke compartimenten een of meerdere technische prestaties kunnen toekennen. We combineren verschillende functionaliteiten en de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details