Platform voor de bouw
Brandveilige poorten en deuren voor nieuwe garage

Brandveilige poorten en deuren voor nieuwe garage

De nieuwe garage van Spegelaere is niet alleen aantrekkelijk en functioneel. Ze is ook brandveilig. Met dank aan de brandwerende poorten en deuren van Winlock uit Lokeren. Het bedrijf ging aan de slag tussen de werkplaats en de afleverzone, in de traphallen van het parkeergebouw en tussen de werkplaats en het magazijn.

Winlock produceert al twintig jaar industriële brandwerende poorten. Onder leiding van CEO Sylvia Roels groeide het bedrijf uit tot marktleider in de nichesector. De poorten en deuren worden ontworpen en geproduceerd in het eigen atelier in Lokeren. Winlock is partner in brandcompartimentering van a tot z, tot en met de plaatsing en de dienst na verkoop.

Winlock spegelaere vakblad vlaanderen bouw

Alle brandpoorten en -deuren kregen een strakke witte of zwarte afwerking, passend in het geheel.

 

Totaaloplossing voor brandveiligheid

In de nieuwbouw van Spegelaere vind je twee brandwerende sectionaalpoorten EI1 60 en een aantal stalen branddeuren terug, in enkele en dubbele uitvoering. Met aandacht voor de esthetiek die bouwheer en architect voor ogen hadden. Alle brandpoorten en -deuren van Winlock kregen een strakke witte of zwarte afwerking, passend in het geheel. Ze zijn bovendien geschikt voor dagelijks en functioneel gebruik en werken zelfsluitend bij brand. “Als bouwpartner bieden we een totaaloplossing op het vlak van compartimentering met poorten en deuren aan. Kwaliteit en service staan steeds voorop”, klinkt het bij de producent en installateur.

Dankzij de verticale integratie en de hands-on expertise biedt Winlock oplossingen voor de meest uiteenlopende en veeleisende sectoren zoals de petrochemie, voedings- en logistieke bedrijven. De poorten en deuren met kwalificatie EI1 60, EI1 120 en zelfs EI1 240 bestaan ook in een geluidsisolerende versie met een demping tot 50 dB. Evengoed kies je een inbraakwerende, foodsafe-, Ex-uitvoering en vloeistofbarrièretoepassingen. Kortom: maatwerk is de standaard geworden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details