Platform voor de bouw
Challenging buildings …
“Van de jongste nieuwkomers tot de meest ervaren anciens: zij tillen edibo mee naar het hoge niveau dat we vandaag willen uitstralen”, zegt Jo Boonen.

Challenging buildings …

Over een periode van meer dan veertig jaar heeft edibo bewezen tot veel in staat te zijn. “Industriebouw zit in onze vingers. We voelen bouwheren, architecten en ingenieurs perfect aan. Kortom: onze klanten weten wie we zijn en waar we voor staan”, zegt afgevaardigd bestuurder Jo Boonen.

“In 2024 willen we onze status van ‘alleskunner’ finetunen. Duidelijker benoemen waar we echt in uitblinken”, benadrukt Jo Boonen. “We weten dat we – mede dankzij onze interne projectteams – grootse en complexe bouwwerken op de wereld kunnen zetten. En dat we dat met succes doen, ook al moeten we ons daarvoor in duizend bochten wringen. Wij willen de normen van de industriebouw uitdagen en we verwachten hetzelfde van onze bouwpartners. Die complexiteit en wendbaarheid maken ons tot wie we zijn. Bovendien willen we deze sterktes inzetten in een nog bredere markt. Naast onze vele kmo-klanten zullen we de komende jaren ook meer toenadering zoeken tot de grote industriële spelers en multinationals.”

… met de constructive challengers voorop

Dat toekomstplan vat edibo aan met intussen meer dan 135 medewerkers. “Zij zijn onze ‘constructive challengers’. Ondernemende, flexibel ingestelde experts in hun vak die de kracht van het team en hun zin voor verantwoordelijkheid inzetten om steeds opnieuw sterke resultaten na te streven. Zij belichamen dag in, dag uit het DNA van edibo”, zegt Jo Boonen. “En dat er op expertise geen leeftijd staat, willen we meer dan ooit bewijzen. We zullen nog meer investeren in het aantrekken en opleiden van jonge, ondernemende bouwers, die op hun beurt zullen uitgroeien tot de anciens van de volgende veertig jaar. Van de jongste nieuwkomers tot de meest ervaren anciens: zij tillen edibo mee naar het hoge niveau dat we vandaag willen uitstralen. Om elke uitdaging aan te gaan, hoe complex, vooruitstrevend of gigantisch ook.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details