Platform voor de bouw
Christine Lhoste versterkt bouwfederatie Embuild

Christine Lhoste versterkt bouwfederatie Embuild

Christine Lhoste zal op 8 januari 2023 in dienst treden als directeur-generaal Studiedienst bij Embuild. Samen met gedelegeerd bestuurder Niko Demeester zal ze zich inzetten om de positie van Embuild en van de bouwsector verder te versterken. Momenteel is Christine Lhoste aan de slag als Kabinetsdirecteur in de federale regering bij Vice-Eerste minister en Minister van KMO’s, Landbouw en Zelfstandigen, David Clarinval.

“Christine is echt de juiste persoon om Embuild te versterken”, zegt Niko Demeester. “Christine heeft heel veel nuttige ervaring opgebouwd inzake studie, lobby en stakeholdersmanagement. Dat zijn troeven die van pas zullen komen om de werking van Embuild verder te verbeteren de komende jaren.”

“Christine zal bij Embuild de inhoudelijke visie op (middel)lange termijn ontwikkelen en de impact qua lobby op korte termijn organiseren, en dit in samenwerking met de regionale entiteiten binnen Embuild”, voegt Niko toe. “Christine zal zich ook focussen op het opvolgen van de technologische en economische vernieuwingen in de bouw. Aangezien onze sector volop in beweging is, zullen deze vernieuwingen immers een grote impact hebben op onze leden en op onze posities inzake overleg en lobby.”

Christine Lhoste: “Ik wil minister Clarinval bedanken voor zijn vertrouwen en voor de twee intensieve jaren aan zijn zijde ten dienste van de zelfstandigen, de KMO’s en de landbouwers, in een moeilijke context van gezondheids- en economische crisis.  Samen met Niko Demeester, gedelegeerd bestuurder van Embuild, wil ik nu mijn steun en energie geven aan de bouwsector, één van de belangrijkste en meest innovatieve sectoren in ons land.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details