Platform voor de bouw
Claes Sierbeton zet zijn deuren open. Zaterdag 1 okt. van 11u tot 16u

Claes Sierbeton zet zijn deuren open. Zaterdag 1 okt. van 11u tot 16u

Claes Sierbeton heeft reden voor een feest.  Op zaterdag 1 oktober viert het namelijk zijn verhuis naar de nieuwe locatie in Pelt.  Iedereen is welkom om de fabrikant van prefab sierbeton op maat te bezoeken en een exclusieve kijk achter de schermen te krijgen.

Op het Nolim-park Pelt is een volledig nieuwe site geplaatst met 2000m2 productie omgeving 400m2 bureaus, inspiratiezone en faciliteiten voor de werknemers.

In de productiezone maak je kennis met een volautomatische menginstallatie, schrijnwerkerij,…. Door de nieuwe productielijn zijn handelingen geoptimaliseerd en verder verfijnt.

Kenmerkend aan het nieuwe locatie is het duurzaamheidskarakter.  Zo maken we gebruik van slimme toestellen zodat licht automatisch wordt geschakeld, werden de machines uitgerust met energievriendelijke oplossingen, werden er zonnepanelen geïnstalleerd en wordt het regenwater opgevangen en gebruikt in het productieproces.  Ook in de toekomst wordt er hoog ingespeeld op het duurzaam ondernemen.

Met ons maatwerk prefab sierbeton spelen we graag in op de specifieke vragen van onze klanten : Architecten, aannemers, tuinaanleggers,….  Daarvoor hebben we een volledige ‘inspiratiezone’ ingericht, waar we direct kunnen laten zien wat de mogelijkheden in afwerking, uitzicht en vorm zijn.

Genoeg redenen dus voor een officiële opening komend zaterdag 1 oktober tussen 11u en 16u.  Vrije toegang voor alle geïnteresseerde. 

Er zal ook een hapje en drankje voorzien worden en voor de kleinste een springkasteel…  Kortom, de open bedrijf dag wordt een bijzondere dag voor iedereen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details