Platform voor de bouw
Clearsight: Geoptimaliseerd antireflecterend glas

Clearsight: Geoptimaliseerd antireflecterend glas

AGC introduceert geoptimaliseerd antireflecterend glas, Clearsight genaamd. Een speciale magnetroncoating brengt de lichtreflectie terug tot minder dan 1%, met als resultaat nagenoeg volkomen transparant glas. Hierdoor is dit product ideaal voor etalageruiten, vitrines en uitkijkpunten. Dit innovatieve glas kan ongehard en gehard worden toegepast. Bovendien kan het worden gebogen,  gezeefdrukt en digitaal geprint. De combinatie van minimale reflectie en de voortreffelijke lichttransmissie van 98% biedt meer helderheid en nog beter zicht door het glas. 

Floatglas, dat meestal wordt gebruikt voor vitrines en etalageruiten, weerkaatst ongeveer 8% van het zichtbaar licht. Maar Clearsight is daarentegen nagenoeg onzichtbaar en zorgt voor een significante vermindering van de storende lichtreflectie, zodat de ware kleur en details van voorwerpen achter het glas naar voren komen, alsof deze niet achter glas staan.
Clearsight is leverbaar met een coating aan één zijde van het glas, maar ook aan twee zijden voor het beste resultaat. De magnetroncoating is bovendien uitermate sterk en krasbestendig. Dit product is geschikt voor interieurtoepassingen, maar kan ook worden verwerkt tot isolatieglas voor toepassing in gevels.

Movies

Clearsight heeft het Cradle to Cradle Certified™ Silver-certificaat.

Aanvullende technische informatie en leverbare maten en glasdikten staan op https://www.agc-yourglass.com/nl/brands/clearsight.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details