Platform voor de bouw
Conix RDBM Architects lanceert Conix Cool Interior

Conix RDBM Architects lanceert Conix Cool Interior

CONIX RDBM Architects en c [ak’sent] interieurarchitecten lanceren vandaag
CONIX COOL INTERIOR onder leiding van Nancy Cool. Als structurele partners
bundelen we zo onze krachten en zetten we voor onze afdeling interieurarchitectuur
een nieuw parcours uit.

Samen steunen we op jarenlange ervaring in interieurarchitectuur en hebben een rijk portfolio aan interieurprojecten. We werken met excellente professionals en streven naar kwaliteit. Zo bezitten we heel wat sterke troeven om CONIX COOL INTERIOR uit te bouwen. Aangezien we alle disciplines –architectuur, stedenbouw en interieurarchitectuur- in huis hebben is dit de ideale combinatie om een nog beter totaalproduct neer te zetten. Als interieurklant bieden wij u een totaalbeleving met een persoonlijke begeleiding en dit met al de voordelen en de structuur van een professionele organisatie.

Nancy Cool zal het interieurteam van CONIX COOL INTERIOR leiden en is altijd uw persoonlijk aanspreekpunt voor interieurarchitectuur. Zij is eindverantwoordelijke voor het ontwerp van elk van onze interieurprojecten. Nancy Cool heeft alle expertise in huis en de nodige creativiteit. Door haar mode opleiding, die ze volgde vóór het volmaken van haar opleiding als interieurarchitecte, durft ze out of the box te denken en buiten de lijnen te kleuren, maar toch strakke lijnen te volgen. Het is interieurarchitectuur met impact.

Ons nieuw team bestaat uit een tiental creatieve professionals met deskundigheid en ervaring in verschillende sectoren: residentieel, retail, kantoor- en bedrijfsgebouwen, verbouwingen en woningbouw. Met deze schaalvergroting kunnen we het bestaande portfolio uitbreiden in de horeca- en hotelsector, in de gezondheidszorg en de verzorgingsgebouwen en in de leisure omgeving.

Bent u op zoek naar die partner in interieurarchitectuur, dan kijken wij alvast uit naar een toekomstige samenwerking.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details