Platform voor de bouw
COUST Acoustics lanceert nu ook akoestische open werkplekken en breekt alle records qua absorptiegraad

COUST Acoustics lanceert nu ook akoestische open werkplekken en breekt alle records qua absorptiegraad

Na het succes van haar open Booths en de zeer positieve reactie van haar klanten, lanceert COUST Acoustics een assortiment akoestische werkplekken.

De werkplekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende geluidsisolatie en absorptie, zodat je ongestoord kan werken of vergaderen zonder afleiding van buitenaf.

De COUST-werkplekken bieden een geluidsreductie van 15 à 20 dB dwz dat het geluid 6 à 7 keer verder klinkt.  Dit is meteen met ruime voorsprong de hoogste reductie van open units op de markt.

Door hun innovatieve en modulaire ontwerp kunnen ze makkelijk worden aangepast aan elke kantoorruimte.

Er is niets belangrijker dan een productieve werkomgeving. Toch kan het vaak lastig zijn om geconcentreerd te blijven wanneer je wordt afgeleid door storende geluiden of galm in je omgeving.

De 2 Oost-Vlaamse bedrijven THREON en Teamwill zijn alvast zeer enthousiast over de phone booths.

Mathijs Covemaeker van Teamwill had het volgende te zeggen over de realisatie van COUST Acoustics: “We zijn heel tevreden met het resultaat. De plaatsing is correct verlopen en de phone booths worden veel en graag gebruikt door onze werknemers.”

COUST Acoustics blijft steeds trouw aan haar gevoerde politiek van hoogwaardige producten, professionele plaatsing en begeleiding van A tot Z.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details