Platform voor de bouw
Creatieve totaaloplossingen naar ieders smaak
“We werken volledig op maat van onze klanten en vertrekken steevast vanuit hun dromen en behoeften”, benadrukt Danny Pitteurs.

Creatieve totaaloplossingen naar ieders smaak

Gebouwen en woningen letterlijk en figuurlijk in een nieuw kleedje stoppen en ze zo niet alleen een fraaie look geven, maar ook meteen het isolatiepeil opkrikken: het is een kolfje naar de hand van Pitt-solutions. Door desgewenst ook deuren, poorten, hekwerk, shutters en zelfs hele bijgebouwen in dezelfde stijl uit te werken of volledig in de gevelbekleding te integreren, staat deze gespecialiseerde aannemer garant voor een schitterend totaalplaatje. “Creatieve vrijheid en ontzorging zijn onze sleutels tot succes”, benadrukt Danny Pitteurs, bestuurder van Pitt-solutions.

In dit project zijn zowel de gevel van de woning als het bijgebouw bekleed met burned wood.

Als de predicaten ‘jong’ en ‘dynamisch’ op één bedrijf van toepassing zijn, dan is het wel Pitt-solutions. De Oost-Vlaamse firma bestaat amper vier jaar, maar vergaarde op korte tijd een stevige reputatie en een indrukwekkende referentielijst. De twee vennoten – Danny Pitteurs en Peter Demesmaeker – kunnen bogen op een ruime ervaring in de sector en legden de basis voor het uiterst succesvolle ‘Pitt-concept’: het plaatsen van kwalitatieve gevelbekleding waarin de deuren, garagepoorten en/of andere exterieurelementen volledig geïntegreerd zijn, zodat er één naadloos geheel ontstaat. “Waar we ons aanvankelijk toespitsten op gevelbekleding, hebben we onze scope al snel uitgebreid naar quasi het volledige uiterlijk van woningen en gebouwen”, legt Danny Pitteurs uit. “We bieden ook hekwerk aan, installeren lamellendaken en shutters (die al dan niet als geautomatiseerde zonwering kunnen fungeren) en realiseren zelfs volledige bijgebouwen in een houtskeletstructuur. Daarnaast zijn we soms ook actief in het interieur, aangezien het deze dagen een trend is om (een deel van) de gevelbekleding door te trekken op een bepaalde accentmuur of -meubel. We zijn dus van vele markten thuis, maar de rode draad in onze activiteiten is dat functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.”

Pitt-solutions is soms ook actief in het interieur. Een mooi voorbeeld hiervan is dit openhaardmeubel/barkast in burned wood. Dit materiaal is eveneens terug te vinden op de gevel.

Maatwerk zonder beperkingen

Pitt-solutions weet zich op verschillende manieren te onderscheiden van concullega’s met gelijkaardige activiteiten. Zo is het als aannemer niet gebonden aan bepaalde fabrikanten en hun producten, waardoor het objectief advies kan verstrekken. “We kijken met een open blik naar de markt en kunnen bijgevolg een heel breed gamma oplossingen aanbieden in verschillende materialen (hout, aluminium, HPL …), waarbij er geen beperkingen zijn qua esthetiek en creatieve vrijheid. Warm en gezellig of strak en resoluut hedendaags: de mogelijkheden zijn legio”, benadrukt Danny Pitteurs. “Dit biedt ons de mogelijkheid om volledig op maat van onze klanten te werken en steevast vanuit hun dromen en behoeften te vertrekken. In onze zoektocht naar unieke totaaloplossingen durven we de platgetreden paden te verlaten en houden we steevast rekening met het volledige plaatje – niet enkel esthetiek en beleving, maar ook duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid.”  

Dit project is gerealiseerd volgens het befaamde ‘Pitt-concept’: de gevelbekleding, de sectionaalpoort en het hekwerk zijn uitgevoerd in hetzelfde materiaal.

Klanten maximaal ontzorgen

Dit laatste brengt ons bij een tweede belangrijke troef van Pitt-solutions. “Ontzorging is een cruciaal aandachtspunt in al onze projecten”, zegt Danny Pitteurs. “Van ontwerpfase tot oplevering: we staan klanten bij gedurende heel het traject en spelen kort op de bal bij eventuele vragen of problemen. Ook advies over specifieke toepassingen, premies enzovoort kunnen ze via ons verkrijgen. We gaan rechtstreeks in dialoog met de andere betrokken bouwprofessionals – architect, studiebureau, ramen- en deurenfabrikant … – om proactief alle benodigde informatie door te geven, het concept mee op punt te stellen en de uitvoering optimaal te coördineren. De eigenaars zelf hoeven hier dus geen tijd en energie in te steken, wat ze sterk op prijs stellen. Wie nood heeft aan een partij die voor de volle honderd procent garant staat voor de unieke look-and-feel van nieuwe of gerenoveerde woningen of gebouwen, is bij ons aan het juiste adres!”    

Pitt-solutions is gespecialiseerd in het plaatsen van kwalitatieve gevelbekleding waarin de deuren, garagepoorten en/of andere exterieurelementen volledig geïntegreerd zijn, zodat er één naadloos geheel ontstaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details