Platform voor de bouw
Creëren van unieke en functionele ruimtes
Bij BLCN Design staat beleving centraal in alle projecten, of het nu gaat om residentiële ontwerpen of het creëren van de merkbeleving voor een retailproject.

Creëren van unieke en functionele ruimtes

BLCN Design, opgericht door Bart Balcaen in 2009, is een gerespecteerd designbedrijf dat zich specialiseert in het vormgeven van prachtige en functionele ruimtes die de persoonlijkheid en merkidentiteit van klanten weerspiegelen. Als een full-service designbureau biedt het ambitieuze bedrijf uit Oostende een breed scala aan diensten, waaronder interieurontwerp, meubelselectie, lichtontwerp, projectmanagement en coördinatie. 

BLCN Design heeft een uitgebreide expertise in diverse stijlen en technieken, waardoor het in staat is om aan de unieke behoeften en voorkeuren van elke klant te voldoen. Het bedrijf beschikt dan ook over een toegewijd en getalenteerd team dat zich inzet voor de creatie van op maat gemaakte en naadloze interieurervaringen.

Interieurontwerp van SKY Hotel

Een opmerkelijk project van BLCN Design omvat het totale interieurontwerp van het SKY Hotel in Oostende, dat deel uitmaakt van het innovatieve nieuwbouwproject SKY Towers van Vastgoedgroep Degroote. Het bedrijf opende recent ook een nieuw hoofdkantoor en Gallery in het prestigieuze SKY Garden One-gebouw. De Gallery biedt een unieke ervaring, waar interieur, design en kunst samenkomen en waar de expertise van het bedrijf op het gebeid van hospitality tastbaar en zichtbaar wordt.

Het designbureau beschikt over een toegewijd en getalenteerd team dat zich inzet voor de creatie van op maat gemaakte en naadloze interieurervaringen. (Beeld: NIck Decombel Fotografie)

Residentiële ontwerpen en merkbeleving

Bij BLCN Design staat beleving centraal in alle projecten, of het nu gaat om residentiële ontwerpen of het creëren van de merkbeleving voor een retailproject. Recent realiseerde BLCN DESIGN het design, de beleving en flow voor het Shoponthaal Oostende in opdracht van Visit Oostende. Dit onthaal zal toeristen, shoppers en inwoners van de stad verwelkomen en biedt producten zoals de Rest”O”Cheques, alsook een inpakbar tijdens de kerstperiode. Daarnaast zullen er polyvalente ruimtes beschikbaar zijn die kunnen dienen als vergader- of workshopruimte.

Samenwerken met andere creatievelingen

Duidelijke communicatie is cruciaal voor het succes van een bedrijf. BLCN Design houdt zijn klanten dan ook op de hoogte van elke fase in het ontwerpproces. Bart Balcaen hanteert daarvoor een open aanpak en werkt graag samen met duurzame en kwalitatieve partners om omgevingen te creëren die de verwachtingen van de klant overtreffen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details