Platform voor de bouw
Dak & Geveltechnieken Dejond | De perfecte glazen balustrade

Dak & Geveltechnieken Dejond | De perfecte glazen balustrade

Met zijn geraffineerd bevestigingssysteem dat in de hoogte regelbaar is, opent Litefront nieuwe perspectieven voor moderne glazen balustrades. Hedendaagse architectuur geeft de voorkeur aan eenvoudige vormen en strakke lijnen. Litefront speelt perfect in op deze trend en zorgt tegelijkertijd voor een veilig en toch ongehinderd uitzicht op de omgeving. Dit resulteert in een grotere daglichtinval en meer transparantie. Hoewel het systeem polyvalent en eenvoudig te plaatsen is, beantwoordt het toch aan de hoogste architectonische eisen.

Veilig kunnen genieten van de omgeving. Dat wil iedereen. Het Litefront-systeem van Dejond biedt echter nog zoveel meer: een grotere natuurlijke lichtinval, een subtiel design met oog voor detail, meer transparantie en een onbelemmerd uitzicht … Vervelende lijnen op balustrades zijn uit den boze. Bij Litefront draait alles rond flexibiliteit. De balustrade is in de hoogte regelbaar via de multifunctionele, verstelbare modules. Zo komt het systeem nooit hoger dan voorzien.

Vervelende lijnen op balustrades zijn uit den boze.

Eenvoudige montage

Litefront staat gelijk aan comfort. De afwerking van de balustrade resulteert in zo’n strak geheel dat je er nauwelijks last van hebt. Bovendien gaat de montage heel snel. Daar profiteren zowel de bouwheer en de installateur als de architect van. “Het is eenvoud in combinatie met stijl”, klinkt het bij Dejond. “Litefront is een strak glazen geheel dat een appartement of dakterras een moderne look geeft. Naast comfort draagt het systeem ook veiligheid hoog in het vaandel. Dankzij de lineaire montage beperkt Litefront de kans op ongevallen. Nog een voordeel: de afwatering. Een unieke systeemoplossing houdt de regen op een veilige afstand.” 

“Met Litefront krijgt een appartement nog wat extra glans en blijft het prachtige uitzicht bewaard”, aldus Dejond.

 

Overal inzetbaar 

De nieuwe balustrade is overal inzetbaar: van de zijkanten van een dakterras tot de binnenkant van een betonnen wering. Ook voor appartementen in het stadscentrum of aan de zee is Litefront ideaal. “De omgeving speelt een grote rol bij het bouwen en de keuze voor de materialen. Zonder een mooi uitzicht zou het heel wat minder zijn. Met Litefront krijgt een appartement nog wat extra glans en blijft het prachtige uitzicht bewaard”, aldus Dejond, dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in de distributie en plaatsing van bevestigings- en bouwsystemen. Het Antwerpse bedrijf beschikt over specialisten in verschillende domeinen. Naast balustrades heeft Dejond ook heel wat kennis op het vlak van staalschrijnwerk, winkelinrichting, buisconstructies en geperforeerd metaal in huis. Een stipte levering maakt van Dejond een graag geziene partner bij architecten. Dankzij zijn technologie in koudvervorming is het wereldwijd ook een van de bekendste Europese producenten van blindklinkmoeren. 

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details