Platform voor de bouw
Woon & Werkgebouwen

DCT | Sectionaalpoort met maximaal zicht

wa_dct-17-kopieren

7 februari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een showroom vraagt uiteraard om maximale visibiliteit. Net daarom koos de bouwheer niet voor eender welke sectionaalpoort. G Constructions uit Ichtegem had met zijn ‘full-vision’-poort het geschikte alternatief in huis.

Een moderne showroom met grote glasgevels doorbreken omdat er een poort nodig is voor het in- en uitrijden van wagens? Dat zagen ze bij DCT niet zitten. Gelukkig was er een andere optie. “We installeerden een sectionaalpoort van ons eigen merk”, vertelt Christof Ghewy, zaakvoerder van G Constructions. “De uitvoering in aluminium frames met een invulling van dubbel acrylaatglas voldeed volledig aan de wensen van de bouwheer.” De plaatsing van de poort was vrij standaard. Een van de eigen teams van G Constructions bracht de werkzaamheden probleemloos tot een goed einde.

Bestaande systemen automatiseren

Naast de zelfontwikkelde sectionaalpoort plaatste het bedrijf een deur aan de achterzijde van het gebouw en automatiseerde het de bestaande poorten. “We doen alles in eigen beheer. Van de constructie en het lakken van onze sectionaalpoorten tot de installatie, het onderhoud of herstellingen ter plaatse.
Onze eigen techniekers gaan dagelijks de baan op. Zo zijn we zeker dat de werken voldoen aan onze kwaliteitseisen en dat onze klanten correct geholpen worden. Het is trouwens de enige manier om de afgesproken deadline te halen, zonder uitzondering.”

Van alle merken thuis

G Constructions biedt onder meer ook snelrolpoorten, brandpoorten,
deuren en dockequipment aan. De technische medewerkers zijn bovendien vertrouwd met alle merken. “Wij helpen bedrijven en particulieren met herstellingen en onderhoud van eender welke poort of deur. Dankzij onze grote onderdelenstock kunnen onze klanten rekenen op een snelle service”, benadrukt de zaakvoerder. Sinds 2005 is G Constructions aan de slag in allerhande sectoren, met kwaliteitsvolle oplossingen op maat van de klant als handelsmerk.
   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details