Platform voor de bouw
De esthetiek en efficiëntie van aluminium

De esthetiek en efficiëntie van aluminium

Bij constructiewerken is een betrouwbare bouwpartner een absolute meerwaarde. Je optimaal laten adviseren bij je keuze en investering zodat je kwalitatief maatwerk krijgt. Daar staat Alulim met zijn vakmanschap al jarenlang garant voor.

Uitblinkers in vakwerk

Jos Jeunen, zaakvoerder bij Alulim: “Ons bedrijf produceert en plaatst aluminium buitenschrijnwerk voor nieuwbouw, zowel particulier als industrie. We bieden totaaloplossingen aan voor elk bouwproject: aluminium ramen en deuren, beglazing, aluminium gevelbekleding, raamgevels, glazen constructies, rolluiken en zonweringen. Daarbij focussen we steeds op kwaliteit en perfect maatwerk, met inventieve oplossingen voor diverse type projecten – van klassiek tot strak modern.” Jos Jeunen zit al meer dan dertig jaar in de aluminium business. Zijn expertise karakteriseert en bezielt het bedrijf, maar is tegelijk ook de grootste troef.

“Voor ons aluminium schrijnwerk werken we exclusief samen met het Duitse Schüco”, zegt Jos Jeunen.

 

Plaatsing in eigen beheer

Bij Alulim worden de plaatsing en de productie volledig in eigen beheer gedaan. Jos Jeunen: “Zo kunnen wij de kwaliteit doorheen het volledige project zelf bewaken. Van A tot Z. Ons personeel heeft alle kennis in huis en schoolt zich geregeld bij. Dat biedt de nodige meerwaarde en flexibiliteit. Voor ons aluminium schrijnwerk werken we trouwens exclusief samen met het Duitse SCHÜCO, marktleider in toonaangevende aluminium oplossingen.”

Constant innoveren

Alulim streeft ernaar zijn positie als gangmaker te handhaven door continu te innoveren. Grensverleggende aluminiumconstructies, integratie van nieuwe technologieën en modernisering van de infrastructuur zijn hun voornaamste pijlers. Aluminium is immers een product dat heel wat voordelen biedt door zijn veelzijdig karakter. Bovendien combineert Alulim zijn aluminium ramen, deuren en gevelconstructies met de juiste beglazing, dat beantwoordt aan de steeds strengere EPB-eisen van vandaag en de toekomst. Jos Jeunen: “Voor een optimaal rendement is het ook hier belangrijk dat je als aluminiumconstructeur een goede mix van vakkennis en creativiteit aan de dag kunt leggen en je klant uitstekend adviseert”.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details