Platform voor de bouw
DE KRACHTIGSTE HUSQVARNA BOORMOTOREN OOIT

DE KRACHTIGSTE HUSQVARNA BOORMOTOREN OOIT

HUSQVARNA presenteert de DM 400 EN de DM 430;

Voor aannemers die op zoek zijn naar een echt duurzame boormotor en alleen met topprestaties genoegen nemen, brengt Husqvarna de nieuwe DM 400 en DM 430 enkelfasige elektrische boormotoren van 3,2 kW uit. Ze koppelen de vertrouwde gebruiksfuncties van Husqvarna aan een ongekend niveau van robuustheid. Tegelijk zijn het de eerste Husqvarna boormotoren die voorzien zijn van de Embedded Connectivity-technologie.

Dat de nieuwe modellen DM 400 en DM 430 anders zijn dan eerdere boormotoren van Husqvarna, merkt u meteen aan hun uiterlijk aspect. De duurzame behuizing, volledig in aluminium, voelt stevig aan en heeft een compact design om zelfs in smalle hoeken efficiënt te boren. De handgreep beschermt tegen inslagen en is zo nodig eenvoudig te verwijderen voor nog meer speling in krappe ruimtes.

Håkan Pinzani, Global Product Manager voor kernboorsystemen bij Husqvarna: “De nieuwe DM 400 en DM 430 boormachines zijn bedoeld voor het zware werk en veeleisende boorktaken. Tegelijk zijn ze zeer eenvoudig te hanteren in alle mogelijke booromstandigheden. Het zijn echt betrouwbare instrumenten die de operator trots maken op zijn werk.

Uitgerust voor gebruiksgemak en boorprestaties

U herkent meteen de kenmerkende Husqvarna functionaliteiten, zoals de led-laadindicator en de SmartStart-knop (halve snelheid), naast, uiteraard, de snelle bevestiging op het nieuwe Husqvarna DS 500 statief dat speciaal is ontworpen voor een perfecte compatibiliteit met de DM 400 en DM 430. Dankzij de drie versnellingen kan het toerental eenvoudig worden ingesteld voor kernboordiameters van 55 tot 350 mm op de DM 400 en van 100 tot 450 mm op de DM 430.

Berekend op zwaar werk

In de behuizing is de luchtgekoelde, krachtige elektrische motor gebouwd volgens een beproefd en getest ontwerp, waarvan is gebleken dat hij aan hoge belastingen weerstaat zonder overhitting. De koolstof borstels hebben een hoge levensduur en zijn makkelijk na te kijken en te vervangen. Om de motor en de versnellingsbak te beschermen mocht de boorpit klem raken, zijn de DM 400 en DM 430 uitgerust met twee onafhankelijke systemen: een mechanische wrijvingskoppeling en de Husqvarna Elgard™ elektronische bescherming tegen overbelasting van de motor.

Embedded Connectivity

De Husqvarna DM 400 en DM 430 zijn voorzien van Embedded Connectivity, een geoptimaliseerde versie van Husqvarna Fleet Services™. Deze technologie verzamelt en biedt uitvoerige gegevensanalyses en inzichten in de status van uw Husqvarna gereedschap, waaronder ook alarmsignalen voor belangrijke prestaties. Zo wordt de software van de machine permanent en draadloos geüpdatet en blijft ze zo intelligent en modern mogelijk.

De Husqvarna DM 400 en DM 430 boormachines kunnen vanaf februari 2020 worden besteld.

Meer weten? Bekijk de video en download de brochure – klik hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details