Platform voor de bouw

De marktvraag naar turn key oplevering woonruimte

De populariteit maakt het voor bouwers en beleggers interessant om aan deze vraag tegemoet te komen. Er zijn daarbij allerlei opties voor een praktische invulling van ruimte in huis, zoals deze badkamers voorbeelden laten zien. Een sleutelklaar huis met een moderne badkamer en uiteraard ook keuken is sneller te verhuren dan een huis, waarin nog van alles moet gebeuren.

Sleutel-op-deur project

Een sleutel-op-deur project ofwel een turn key concept voorziet in een kant-en-klare oplevering. Dat betekent dat alles van A tot Z geregeld kan worden, vanaf het eerste ontwerp tot en met het overdragen van de sleutel. Uiteraard inclusief de volledige projectinrichting. Dat betekent dat bewoners of gebruikers van een pand alleen nog maar de sleutel om hoeven te draaien om er te gaan wonen of werken. Ook aan de meubelinrichting is daarbij gedacht, zodat bewoners alleen persoonlijke spullen hoeven mee te nemen.

Stijgende marktvraag

Er is een stijgende marktvraag waarneembaar als het gaat om de zogenoemde sleutel-op-deur projecten en turn key verhuur. De belangrijkste reden daarvoor is dat gemak de mens dient en het grootste gemak is te behalen met sleutel-op-deur projecten en turn key huurwoningen en zelfs bedrijfspanden. Het project is volledig sleutelklaar en er is de zekerheid dat alles goed is geregeld. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden om vorm te geven aan ideeën op basis van het concept. Daarbij kunnen eerst de uitgangspunten worden vastgesteld, waarna een voorlopig ontwerp volgt met inzicht in de kosten. Na het vaststellen van het definitieve ontwerp is het sleutel-op-deur concept te realiseren.

Snelle verhuur en verkoop van turn key woningen Naast sleutel-op-deur projecten voor het bouwen van woningen en bedrijfspanden geldt dat er bestaande woningen ook voor het turn key concept in aanmerking komen. Het voordeel voor beleggers die een woning turn key beschikbaar stellen, is dat de woning sneller te verhuren is. Bovendien is de huurprijs te verhogen als de badkamer bijvoorbeeld vernieuwd is met een nieuwe douche. Dat maakt het voor beleggers interessant om in de private huurbranche van het turn key concept gebruik te maken. Als het om de verkoop van turn key woningen gaat, geldt dat deze eveneens sneller te verkopen zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details