Platform voor de bouw
De perfecte glazen balustrade

De perfecte glazen balustrade

Met zijn bevestigingssysteem dat in de hoogte regelbaar is, opent het Litefront-systeem nieuwe perspectieven voor moderne glazen balustrades. In hedendaagse architectuur primeren eerlijke vormen en strakke lijnen. Litefront past perfect binnen dit plaatje: eenvoud in combinatie met stijl.

Een subtiel design met oog voor detail, dat tegelijkertijd voor een veilig en ongehinderd uitzicht op de omgeving, een maximale natuurlijke lichtinval en een transparante uitstraling zorgt: Litefront verenigt verschillende waardevolle kwaliteiten. Hoewel het systeem polyvalent en eenvoudig te plaatsen is, voldoet het ruimschoots aan de hoogste architectonische eisen. Litefront profileert zich als een strak glazen geheel zonder vervelende lijnen en geeft een appartement of dakterras een moderne look.

litefront_litefront_residenza-sul-sasso_02-kopieren

Een subtiel design met oog voor detail: dat is waar Litefront voor staat.

 

Veelzijdig en eenvoudig te monteren

Bij Litefront draait alles rond flexibiliteit. De balustrade is in de hoogte regelbaar door de multifunctionele, verstelbare consoles. Ondanks die veelzijdigheid, blijft het een eenvoudig te monteren systeem. Het innovatieve aspect schuilt in de bevestiging. Door de rond het profiel aangebrachte zwaluwstaartgleufjes kunnen de bevestigingen op elke gewenste hoogte geschoven en gefixeerd worden. Gaatjes in de profielen boren, is voltooid verleden tijd. De benodigde gaten zijn immers al vooraf in de verankeringselementen aangebracht. Dit alles zorgt voor een grote tijdwinst bij het installeren van de balustrades.

Tal van voordelen

De voordelen van Litefront zijn legio. De balustrades bieden een ongehinderd panoramisch zicht en maken handgrepen overbodig. De multifunctionele en in de hoogte regelbare consoles zijn snel, eenvoudig en veilig te monteren en kunnen bovendien optimaal geïntegreerd worden in de thermische isolatie. Er is ook veiligheidsontwatering mogelijk. Spanningen in het glas zijn uit den boze, en als het toch schade zou oplopen, is het eenvoudig te vervangen. Door de vele aangepaste bevestigingsstukken heeft het systeem een sterk modulair karakter, wat bijvoorbeeld heel nuttig is bij geknikte balkon- of dakterrasranden. De profielen en toebehoren zijn corrosiebestendig en zijn in hun geanodiseerde versie ook geschikt voor zwembaden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details