Platform voor de bouw
De referentie voor veiligheid en preventie

De referentie voor veiligheid en preventie

Maatoplossingen voor een veilig bedrijf

Van kleine slotenmaker met ambitie tot referentie op het vlak van hedendaagse veiligheid en preventie. Die weg legde het Antwerpse bedrijf SafeHouse de afgelopen decennia af. En met succes. De opgebouwde expertise en het uitgebreide productgamma liggen aan de basis van hoogwaardige oplossingen voor professionals én particulieren. Een klantenportefeuille vol mooie referenties en een ruim assortiment voor elke toepassing onderstrepen de passie voor veiligheid op maat.

Technologie evolueert razendsnel. Dat is zeker ook het geval binnen de veiligheidssector. Het brede aanbod van producten en technieken vraagt om advies op maat. Als bedrijfsleider is de keuzestress immers groot. Zeker als je weet dat voor elke situatie bepaalde systemen meer geschikt zijn dan andere. Daarom neem je bij de keuze voor je beveiliging best een professional onder de arm. SafeHouse heeft gelukkig jarenlange ervaring en tonnen kennis waar klanten mee van kunnen genieten.

SafeHouse Antwerpen Veiligheid en Preventie

Persoonlijke aanpak

Het klantenbestand van SafeHouse is zeer uitgebreid. Het bedrijf biedt dan ook een ruim gamma veiligheidsoplossingen aan: van thuissysteem voor particulieren tot beveiliging voor kmo’s, industriële bedrijven, zorginstellingen of openbare gebouwen. “We denken actief mee met onze klant en werken een oplossing op maat uit. Zo krijgt elke klant een passend antwoord op zijn persoonlijke wensen en noden”, zegt zaakvoerder Marc Peeters.

Dat toegespitste advies maakt deel uit van de focus op service bij SafeHouse. Net als de snelle
leveringen, vakkundige plaatsing en programmering, onderhoud en opleidingen. De combinatie van al die pijlers vormt een totaalconcept. Vanaf de eerste ontdekkingstocht door de uiteenlopende producten tot de dienst na verkoop en regelmatige controles. Ze hebben met andere woorden één vast aanspreekpunt voor al hun veiligheidskwesties. “Voor de verdere opvolging na installatie bieden we bovendien onderhoudscontracten aan. Daarmee garanderen we onder meer een snelle interventie bij problemen. Zeker in een professionele context is dat cruciaal. Een onderhoudscontract en de bijbehorende nauwe opvolging maken vaak het verschil tussen een klein oponthoud en een groot probleem.”

Gerenommeerde merken

SafeHouse draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Net daarom zweert het bedrijf bij een samenwerking met gereputeerde en innovatieve fabrikanten. Zo stelt het een ruim assortiment aan mechanische en elektronische beveiligingstoepassingen samen. Bovendien maakt SafeHouse zijn cilinders nog steeds zelf en is het specialist in sluitplansystemen. “We hebben eigenlijk alles in huis voor een betrouwbare beveiliging van gebouwen en personen. Het is bij elk project opnieuw de uitdaging om de juiste oplossing te zoeken in functie van de omgeving, de toepassing en de specifieke noden. Het budget van de klant is natuurlijk ook een van de belangrijke parameters”, verzekert de zaakvoerder.

Het bedrijf heeft vier grote categorieën in zijn gamma: toegangscontrole (SALTO Systems), sloten-
makerij (sloten, beslag, hang- en sluitwerk, sleutel-beheer, vluchtwegtechnieken, deurpompen …), veiligheidsdeuren, technische deuren en hoogspanningscabinedeuren en tot slot brandkasten, beveiligde documentkasten, lockers en data-computersafes. De combinatie van deze vier categorieën maakt dat bedrijven hun veiligheidsnoden ingevuld zien op elk niveau.

SafeHouse Antwerpen Veiligheid en Preventie

SafeHouse groeide uit van kleine slotenmaker tot dé referentie inzake beveiliging.

 

Moderne toegangscontrole

Binnen de beveiligingssector heeft SafeHouse zich verder gespecialiseerd in toegangscontrole.
De firma volgt de trends en de nieuwste ontwikkelingen op de voet. De focus ligt steeds meer op
elektronische systemen voor preventie, controle en beheer van de toegang van sites en gebouwen. Want
naast toegangscontrole binnen in gebouwen zijn ook buitentoepassingen belangrijk voor bedrijven.

Hoe SafeHouse de vinger aan de pols houdt? “We zijn al jaren een vaste partner van SALTO Systems. Zij zijn een echte trendsetter op het vlak van toegangscontrole. Via die samenwerking zijn we steeds op de hoogte van de meest recente innovaties en hebben we voortdurend de nieuwste systemen in ons gamma”, aldus Marc Peeters. “Daarnaast werken we met een platform dat elektronische componenten, randapparatuur en software combineert tot een volledig op maat gemaakt elektronisch sluitplan.”

De meest geschikte technieken worden verder aangevuld volgens de wensen van de klant. Onder meer fingerprinttechnologie, mechanische codesloten, badges en magnetische sleutels behoren tot de mogelijkheden. Het resultaat is echt maatwerk. Elke situatie is nu eenmaal anders, en daar speelt SafeHouse ten volle op in.

Klinkende namen in klantenbestand

Doorheen de jaren is SafeHouse uitgegroeid tot een gekende speler inzake beveiliging in het algemeen en toegangscontrole in het bijzonder. Die goede reputatie levert gekende klanten in diverse
sectoren op. In de zorgsector was SafeHouse recent aan de slag voor ZNA, UZA, GZA en AZ Monica. Het Bosuilstadion, het nieuwe basecamp van Club Brugge in Westkapelle en opdrachten voor Sportoase maken het bedrijf een vertrouwde partner voor sport- en recreatieprojecten. Voorts werkt SafeHouse onder meer voor gemeenten en steden, zoals stad Antwerpen. Het Havenbedrijf, Port of Antwerp en The Link Berchem zijn dan weer voorbeelden van referenties in de industrie.

Daarnaast houden de medewerkers ook nauw contact met bestaande klanten in het kader van de
onderhoudscontracten. Onder hen enkele klinkende namen binnen het Belgische en Luxemburgse
retaillandschap. Denk maar aan Blokker, Casa, Lidl of Meat & More. “Net zoals ons assortiment is ons klantenbestand uitgebreid en erg gevarieerd. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee, maar vooral ook opportuniteiten. We zijn ervan overtuigd dat die diversiteit verdere groei stimuleert. Klanten kunnen op ons blijven rekenen op elk moment en bij elke nieuwe beveiligingsuitdaging. Samen zoeken we de juiste oplossing voor elke uitdaging, vandaag en morgen”, besluit Marc Peeters.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details