Platform voor de bouw
Producten

De synergie tussen parkeren en liften

RDL1 kopiëren
Group RDL-Strobbe werpt zich op als partner voor elke parkeer- en liftbenodigdheid. (Beeld: Dario Garbin)

Tekst | Group RDL-Strobbe

Beeld | Group RDL-Strobbe

22 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Belgisch vertegenwoordiger van liftsystemen Strobbe vervoegde zo een holding met specialisten in diverse liftsystemen. De samenwerking tussen Strobbe en RDL Engineering resulteerde intussen in de Belgische exclusiviteit voor IdealPark-autoliften en ATC-auto- en vrachtwagendraaiplatformen. 

De uitbreiding van de groep heeft voornamelijk tot doel om nog meer te kunnen optreden als vertrouwde partner voor hoogkwalitatieve liftsystemen in de private en zakelijke markt. “Met RDL Engineering toont de groep zich sterk als producent van diverse liftsystemen zoals heftafels, hefplatformen, goederenliften en autoliften”, vertelt medezaakvoerder Xavier De Leersnijder. “Bovendien voegden we in 2008 met Hymo Belux de Belgische vertegenwoordiging van Zweedse schaarheftafels toe. Strobbe Mobility Solutions bood als Belgische vertegenwoordiger voor buitenlandse liftsystemen een perfect complementaire aanvulling op deze bestaande activiteiten.” 

Platformliften maken gebouwen beter toegankelijk. (Beeld: AF-Fotografie)

Grootste en meest diverse aanbod

Uit deze samenwerking volgden snel nieuwe ideeën en concepten. De synergie tussen RDL Engineering en Strobbe Mobility Solutions leidde onder meer tot de toevoeging van IdealPark-autoliften (IT) en ATC auto- en vrachtwagendraaiplatformen (AUS). “Voor deze Italiaanse en Australische producenten zijn we exclusief verdeler in België. Uiteraard houden we daarnaast de bestaande samenwerkingen van Strobbe in stand. Nog steeds kunnen klanten bij ons terecht voor platformliften (Euroliften (NL), Hydrolift (DE) en Garaventa (CH)), huisliften (Sele (IT)) en parkeersystemen- en liften, draaischijven en schuifplatformen voor wagens (Wöhr (DE)). Dankzij deze toevoegingen hebben we het grootste en meest diverse aanbod aan liftsystemen in België in huis, conform de Europese machinerichtlijn.”

Onestopshop

Klanten waarderen een onestopshop voor al hun parkeer- en liftbenodigdheden. “Bouwheren en architecten vertrouwen ons steeds vaker bij de uitwerking van een totaalproject. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit een RDL-autolift, een Strobbe-draaischijf en een parkeersysteem van Strobbe in de parkeergarage. Zelfs een huislift en platformlift in het appartementengedeelte behoren tot de mogelijkheden.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details