Platform voor de bouw
De weg naar zorgeloze projectrealisatie
Het beheren van bouwprojecten wordt steeds ingewikkelder. Een bouwadviseur kan dit helpen ondersteunen.

De weg naar zorgeloze projectrealisatie

In een wereld waar bouwprojecten steeds complexer worden, is het van essentieel belang om de juiste weg te vinden binnen het labyrint van wetgeving en het selecteren van de geschikte aannemers. Dan kan een ervaren bouwcoördinator een goede oplossing zijn. Steven Degraeve heeft die knowhow opgebouwd door middel van twintig jaar ervaring in de sector.

Steven Degraeve: “Het beheren van bouwprojecten wordt steeds ingewikkelder. Wij kunnen dit helpen ondersteunen. Als onafhankelijke partij begeleiden we het bouwteam gedurende het hele bouwproces, van Brugge tot Kortrijk in West-Vlaanderen. Ook in Oost-Vlaanderen worden we tegenwoordig geconsulteerd. We bieden dan ook kwaliteit en service aan alle leden van het bouwteam. Door trots te zijn op je werk kom je namelijk al een heel eind. We staan er ook voor bekend tot helemaal op het eind aan boord te blijven en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Totale ontzorging: daar gaan we voor!”

Steven Degraeve: “We staan erom bekend tot helemaal op het eind aan boord te blijven en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.”

Adviserende coördinator

Met jarenlange ervaring als werfleider in diverse complexe bouwprojecten biedt Degraeve Bouwadvies de expertise die nodig is voor een vlekkeloze uitvoering van elk project. Als onafhankelijk adviseur om een bouwproces te sturen of als betrouwbare bouwcoördinator om een project tot een goed einde te brengen. Het bedrijf uit Zedelgem biedt een stevige meerwaarde.

De vier pijlers van Bouwcoördinatie Steven Degraeve:
Kwaliteit: de focus ligt op het leveren van hoogwaardige diensten.
Bijstand: klanten bijstaan met raad en daad gedurende het hele traject.
Onafhankelijkheid: vertrouw op 100 % objectiviteit en onpartijdigheid.
Timing: niemand begrijpt beter het belang van een strakke planning.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details