Platform voor de bouw
Designed to work for you

Designed to work for you

Met meer dan vijftig jaar ervaring in het creëren van innovatieve wand- en plafondsystemen kan Hunter Douglas de hoogste productkwaliteit en ondersteunende diensten bieden voor alle bouwkundige projecten. “Ons portfolio omvat een uitgebreid assortiment metalen, aluminium, textiel- en houten wanden en plafonds”, klinkt het.

Hunter Douglas streeft ernaar producten te leveren die duurzaam, slijtvast en geschikt zijn voor binnen- en buitentoepassingen. “Wij zoeken graag naar innovatieve oplossingen, zijn creatief en bouwen een goede verstandhouding op met onze klanten. We hebben fors geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, waarbij de focus sterk op innovatie ligt. De nieuwste uitvinding waaraan we hebben gewerkt, is HeartFelt®: het lineaire vilten wand- en plafondsysteem dat in 2017 werd onderscheiden met de Red Dot Award in de categorie ‘Best of the Best‘.”

Streven naar perfect resultaat

“Het is onze missie om hoogkwalitatieve producten te creëren. Al onze producten zijn ontworpen, geoptimaliseerd en ontwikkeld voor een perfect resultaat en ondergaan een strenge veiligheidscontrole om te verzekeren dat ze geschikt zijn voor het beoogde doel”, aldus Hunter Douglas. “Onze CAD-deskundigen hebben vele jaren ervaring met het creëren van wanden en plafonds, die intussen al gebruikt zijn in een aantal zeer prestigieuze projecten in de hele wereld.”

Wanden en plafonds

Naast het plafondgamma beschikt Hunter Douglas ook over akoestische wandpanelen. Deze kunnen meteen ook fungeren als esthetisch designelement en bijdragen tot de creatie van inspirerende ruimtes. De mogelijkheid om meerdere architecturale producten zoals vilt, massief hout of gefineerd hout met elkaar te combineren, is een belangrijk pluspunt voor architecten. 

Designvrijheid

“In ons aluminiumassortiment bieden we keuze uit een groot aantal verschillende kleuren, die in onze fabriek worden aangebracht. We kunnen praktisch elke gevraagde kleur samenstellen. Daarnaast is ons houten gamma verkrijgbaar in meer dan veertig fineersoorten. Ons innovatieve HeartFelt®-wand- en plafondsysteem is leverbaar in diverse grijs- en aardetinten”, stelt Hunter Douglas. 

Akoestiek

Het akoestisch comfort in kantoorruimtes, scholen of openbare gebouwen is bevorderlijk voor ons welzijn, aangezien een slechte akoestiek gevolgen kan hebben voor onze gezondheid, communicatie, veiligheid, productiviteit en leerprestaties. “Onze hoogwaardige akoestische plafondproducten zijn ideaal omdat ze uitstekende akoestische prestaties en comfort leveren én tegelijkertijd een esthetische omgeving creëren.”

Brandstabiliteit

In België gelden tevens zeer strenge eisen op vlak van brandstabiliteit voor plafonds. “Veel van onze producten zijn dan ook verkrijgbaar in brandstabiele versies, waardoor we over het meest uitgebreide assortiment van houten- en metalen plafonds op de Belgische markt beschikken”, besluit Hunter Douglas.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details