Platform voor de bouw
Nieuws

Diggit StudentLife (Vastgoedbelofte) en Altro Vastgoed (Vastgoedonderneming) kapen prestigieuze Real Estate Awards 2022 in de wacht

winnaars-real-estate-awards_dv012

8 november 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

CIB Vlaanderen reikte op 29 september in La Brugeoise de prestigieuze Real Estate Awards uit. Met deze prijzen stimuleert én inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. Altro Vastgoed met hoofdzetel in Heusden (Gent) werd verkozen tot Vastgoedonderneming van het Jaar, terwijl Diggit StudentLife met hoofdzetel in Brussel zich de Vastgoedbelofte van het Jaar mag noemen. Digitaal Vlaanderen mag zich dan weer de titel van Vastgoedambassadeur 2022 toeëigenen, terwijl de allereerste Digital Innovation Award van de vastgoedsector naar het innoverende Qrew by Fixform ging.

Vastgoedonderneming van het Jaar

In de categorie Vastgoedonderneming van het Jaar waren de drie finalisten: Habitat uit Wevelgem, REALIS uit Antwerpen en Altro Vastgoed uit Heusden (Gent). Het was uiteindelijk deze laatste die aan het langste eind trok na het samentellen van de stemmen van de jury en het publiek.

Vastgoedbelofte van het Jaar

Niet alleen gevestigde waarden, maar ook aanstormend talent werd in de kijker gezet. Via live stemming kon de sector zo mee haar eigen Vastgoedbelofte van het Jaar kiezen. De drie genomineerden waren: Kevin Bauwens van Bauwens Vastgoed uit Mortsel, Arne Hermans van Diggit StudentLife uit Brussel en Saskia De Meyer van Uw-Syndic uit Sint-Niklaas. Hier was het de specialist in het beheer van studentenvastgoed, Diggit StudentLife, die met de felbegeerde trofee aan de haal ging.

Digital Innovation Award

Voor het eerste in de geschiedenis van de Real Estate Awards reikte CIB Vlaanderen ook de Digital Innovation Award uit. Hierbij ging een professionel jury op zoek naar een innovatieve digitale oplossing in de ontzorging van vastgoedmakelaars en/of syndici. Co-libry, Nodalview en Qrew by Fixform moesten via een live pitch het publiek overtuigen van hun oplossing. Het was uiteindelijk de start-up Qrew by FixForm, waarbij binnen een gebouw of een aantal gebouwen door simpelweg een QR-code te scannen problemen kunnen gemeld worden bij de juiste persoon of instantie en zo de syndicus kan ontlast worden, die de eerste Digital Innovation Award in de wacht sleepte.
 

Vastgoedambassadeur Met de Vastgoedambassadeur bekroont CIB Vlaanderen een persoon of organisatie die zich positief inzet voor de vastgoedsector in Vlaanderen. Als blijk van waardering voor de opbouwende bijdrage tot de vastgoedsector, en in het bijzonder voor projecten rond het digitaliseren van vastgoedinformatie, de digitale toegang tot overheidsbronnen en de constructieve samenwerking rond de ontwikkeling van het Vastgoedinformatieplatform dat volgende week van start gaat, reikten de provinciale kamers van CIB Vlaanderen de award van Vastgoedambassadeur van het jaar 2022 uit aan Digitaal Vlaanderen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details