Platform voor de bouw
Drie primeurs van FACQ om te ontdekken tijdens Install Day

Drie primeurs van FACQ om te ontdekken tijdens Install Day

Op vrijdag 22 november, ontvangt FACQ de bezoekers van Install Day op zijn stand nr.88-94. Install Day is de jaarlijkse afspraak bij uitstek voor de professionals, installateurs en experts uit de sanitaire sector. Het is de ideale gelegenheid voor FACQ om de highlights van het moment voor te stellen, hun dienstverlening in de kijker te zetten en alle vragen van de bezoekers te beantwoorden door gepast advies te geven. Dit zijn de drie niet te missen primeurs van FACQ:

1. Gastite, het innovatief systeem met flexibele leidingen voor aardgas en LPG

Met Gastite kunnen professionals nog efficiënter werken: 70% sneller in vergelijking met de installatie van traditionele leidingen. Dankzij dit nieuwe systeem wordt het risico op lekkage verminderd en zijn er minder aansluitingen, waardoor de waterdichtheid gegarandeerd wordt.

2. De nieuwe Silent Pro van Geberit

Deze oplossing is ideaal voor bouwprojecten die een grote geluidsisolatie vereisen. Het nieuwe afvoersysteem vermindert het geluid dankzij het speciale ontwerp van de impactzone van de aansluitingen.

3. De nieuwe versie van de Vi Connect van Villeroy & Boch

Vi Connect is de intelligente verbinding voor toiletten, bidets, urinoirs of lavabo’s en kan perfect worden geïntegreerd in de muur. Het gamma telt 13 voorwandsystemen voor een betrouwbare installatie in alle omstandigheden, waaronder vijf elementen voor droogbouw en vier elementen voor vochtige ruimtes. Vi Connect biedt een gevarieerd gamma voor hangtoiletten of staande toiletten voor installatie tegen een muur.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details