Platform voor de bouw
Nieuws

Dunne en transparante raamfolie geeft etalage kleur

Volvo-Vermant-(16)

Tekst | Joke Hofmans

Beeld | BVX

14 april 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Zoals car wraps, autobelettering, signalisatie, raamdecoratie en raamfolies. Daarnaast heeft het bedrijf spandoeken, banners, zuilen en reclameborden in zijn portfolio. Zo kan het andere bedrijven van a tot z bedienen.

Aan de binnenkant van de etalage is een Clear View-raamfolie in het Volvo-blauw aangebracht.

Zaakvoerder Margot Goyvaerts: “Bij Vermant plaatsten we aan de binnenkant van de etalage een Clear View-raamfolie van 3M in het Volvo-blauw – op een oppervlakte van bijna 200 m². De folie is zo dun en transparant dat het lijkt alsof de kleur in het glas zit. We brachten ook 200 m² zandstraalfolie aan – dat is de folie die voor die matte look zorgt.”

Kwaliteitsmerken

BVX is een gecertificeerde en preferred verdeler van 3M Window Films en werkt samen met fabrikanten van hoogwaardige folies zoals Avery, Mactac en Aslan. Margot Goyvaerts: “Onlangs hebben we voor een tandarts plafondstickers gemaakt voor kinderen, rekening houdend met alle kabels en verlichting. Iedere klant heeft andere wensen en elke opdracht brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dat is het leuke aan onze job. Maar wat de opdracht ook is, het eindresultaat is elke keer tiptop in orde. Want we werken alleen met merken en materialen die hun kwaliteit al lang bewezen hebben.”

Zonwerende en veiligheidsfolies

Zowel bij particulieren als bedrijven zijn de zon-werende en veiligheidsraamfolies van BVX heel populair. Margot Goyvaerts: “Grote raampartijen zijn helemaal in. Maar als de zon er een hele dag op schijnt, dan is het bakken en braden. Zonwering en luifels zijn over het algemeen niet zo mooi. Ze maken het vaak ook donker binnen. Een zon-werende folie maakt in dat opzicht een groot verschil. Onlangs belde een bedrijf uit het Mechelse ons op. Zij hadden een urban jungle gemaakt aan het raam van hun atrium, maar de zon had hun planten allemaal verbrand. We hebben daar een folie geplaatst die het infraroodlicht tegenhoudt en het inkomende licht zachter maakt. Zo besparen ze meteen ook fel op hun energiekost.”  

Relevant artikel

Veelzijdige glastoepassingen in nieuwe showroom

Lees artikel

“We werken alleen met merken en materialen die hun kwaliteit al lang bewezen hebben”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details