Platform voor de bouw
Producten

Een heldere kijk op verlichting

moon 1 – kopie kopiëren
Een betonnen schijf vormt het armatuur van backlighter Moon.

Tekst | Stephanie Demasure  

Beeld | Exterus

6 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Ledverlichting is het heden en de toekomst. Met het uitgestelde ARCHITECT@WORK Kortrijk heeft Exterus binnenkort opnieuw een platform om zijn oplossingen te tonen. Het stelt er drie verlichtingsproducten voor: Moon, Tube Veneer en Nala. Deze combinatie toont meteen de schier eindeloze mogelijkheden qua materialen, kleuren, vormen en technieken.

Moon is een wandarmatuur, dat initieel ontworpen is als individuele bedlamp voor een hotelproject. Een betonnen schijf vormt het armatuur van deze led backlighter. De manuele productie van de betonnen schijf brengt steeds een ander oppervlak (crater) voort.

Voor de Tube Veneer zet Exterus dan weer een nieuwe optie in de kijker. Voortaan kunnen toestellen uit de Micro- en de Mini Tube-reeks bekleed worden met echt houtfineer. Standaardfineren in dit aanbod zijn blanke eik, walnoot en ebbenhout.

Last but not least ontdek je de Nala-series. Deze nieuwe lijn van buisvormige armaturen met een diameter van 40 millimeter omvat zowel inbouw, pendel als suspension. Helemaal in lijn met de trends zien we hier bronstinten en champagne- kleuren. Details zoals verzonken swivels en een nieuwe plafondbevestiging onderscheiden Nala van andere toestellen op de markt. Voor Nala ontwikkelde Exterus een led insert met een hoogwaardige ledbron met hoge kleurweergave, die in alle lengtes en afwerkingen geproduceerd kan worden.

Ervaar het zelf op stand 134!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details