Platform voor de bouw
Eén naam, meer slagkracht

Eén naam, meer slagkracht

Tien jaar geleden nam de holding van Johan Vanloot de firma Bohez Industriebouw uit Waregem over. De bedoeling was om naar Vl-trac, Vanloots bouwbedrijf gespecialiseerd in agrarische gebouwen, zijn kennis en expertise uit te breiden naar de industriebouw. “Daar zijn we goed in geslaagd. Met Vl-trac en Bohez hebben we vandaag twee bedrijven die in beide sectoren actief zijn.”

Er was dus al op veel vlakken een onderlinge samenwerking. “Toch voeren de beide bedrijven nog teveel hun eigen koers”, klinkt het bij Vl-trac. “Door samen ons één nieuwe merknaam ‘Vltrac Bohez’ naar buiten te komen, zullen we door een nog nauwere samenwerking en meer betrokkenheid nog sterker staan. Zo kunnen we nog grotere en meer complexe projecten aan.” Vltrac Bohez zal voor elk type project de mensen met de juiste competenties kunnen inzetten.

VL Trac Bohez is gespecialiseerd in agrarische gebouwen en industriebouw.

 

Meer dan 220 projecten per jaar

Vltrac Bohez heeft een team van 170 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen. Ze zijn actief in gans België en een groot deel van Frankrijk. Jaarlijks realiseren ze meer dan 220 projecten. Johan Vanloot: “Het zelf ontwerpen en produceren van metaal- en betonconstructies in onze drie productieafdelingen is nog altijd een grote meerwaarde. Het geeft ons flexibiliteit en gegarandeerde kwaliteit. Zo maken wij het verschil.”Het bouwbedrijf voert ook zelf funderingswerken, betonkelderwerken en montage van structuren, wanden en daken uit. Daarvoor heeft het twintig eigen montageploegen. Dankzij die grote slagkracht slaagt Vltrac Bohez erin strakke planningen aan te houden.

Eerbetoon aan de ondernemersfamilie

De nieuwe merknaam Vltrac Bohez wordt de komende maanden volop verder uitgerold. Zowel via de online kanalen als op beurzen en in de bestickering van het wagenpark. Het logo verwijst naar de wortels van Vl-trac. Het oude beeldmerk ‘VL’ werd vernieuwd en is een eerbetoon aan het negentigjarige verleden van de ondernemersfamilie Vanloot uit Vlamertingen. Ondertussen is ook de vierde generatie van de familie actief in het bedrijf.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details