Platform voor de bouw
Een stabiliteitsbureau waar je op kan bouwen
BeHeCON kan heel wat fraaie referenties voorleggen, zoals woonproject Dans in Eeklo.

Een stabiliteitsbureau waar je op kan bouwen

Bert Hertleer, zaakvoerder van BeHeCON, kreeg de liefde voor bouw en constructie met de paplepel ingegoten. Die passie zet hij samen met zijn expertise als ingenieur in voor ieder bouwproject. 

Waar heel wat mensen opzien tegen complexe rekensommen, plannen en formules, gaat het hart bij het team van BeHeCON een beetje sneller slaan. Het studiebureau voor stabiliteit staat garant voor kwaliteit en een duurzame samenwerking. Van berekeningen voor constructies in beton, staal, hout of metselwerk tot de opmaak en optimalisatie van plannen, bestekken, studies en meetstaten.

Ingenieur Bert Hertleer richtte het bedrijf in 2013 op en heeft drie projectingenieurs en vier technisch tekenaars voor AutoCAD en BIM in dienst. “In ons portfolio zitten kantoorgebouwen, zorginstellingen, publieke gebouwen en industriële projecten, maar ook privé- en meergezinswoningen, zowel nieuwbouw als renovatie”, vertelt de zaakvoerder. “Als kind was ik al gebeten door de bouwmicrobe. Ik heb veel getimmerd en aannemertje gespeeld. Later ging ik dan helpen op werven en mocht ik af en toe mijn eigen berekeningen uitvoeren. Daar heb ik heel veel van geleerd.”

Een stevig team

En dus kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Bert Hertleer werd stabiliteitsingenieur, deed een heleboel ervaring op en startte zijn eigen studiebureau. “Bij BeHeCON volg ik elk project zelf van nabij op”, vertelt hij. “We duiden ook een projectingenieur en een tekenaar aan, die het project van a tot z uitvoeren. Naast het rekenwerk, de voorbereiding en de controle van het tekenwerk doet de projectingenieur ook de werfopvolging. Hij kent het dossier door en door en kan bij vragen of problemen snel tussenkomen. Op kantoor vormen we een hechte groep en kunnen we bij elkaar terecht voor overleg. Door onze knowhow, vakkennis en inzichten met elkaar te delen, maakt ons dat sterker als bedrijf.”

BeHeCON verzorgde de stabiliteitsstudie voor appartementencomplex Villa Deprez in Kortemark.

Een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces, ook tijdens de uitvoeringsfase. Dat schept niet alleen een vertrouwensband, maar zorgt ook voor goede communicatie. En dus zet BeHeCON hier sterk op in. “Onze grote sterkte is dat we weten hoe het er op een werf aan toegaat. Dat nemen we mee in ons denk- en tekenwerk. We focussen op langetermijnrelaties met onze klanten. Dat doen we met een divers aanbod. We combineren onze theo-retische kennis met de opvolging van werven en praktisch haalbare stabiliteitstekeningen. Daarnaast hebben we ook aandacht voor het budget van de bouwheer en de praktische uitvoering voor de aannemer. Win-win dus. Want we gaan volop voor iedere samenwerking, nu en in de toekomst. Daarom engageren we ons voor iedere klant om met een positief resultaat aan hun huidige projecten te werken. Dat doen we met een sterke combinatie van technische en economische oplossingen en
adviezen, met de nodige snelheid en flexibiliteit die de bouwsector vraagt”, besluit Bert Hertleer.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details