Platform voor de bouw
Een succesvol project begint bij een sterk bouwteam
De kant-en-klare, kwalitatieve bouwelementen zijn stevig en hebben een hoog isolatieniveau dat de tijd perfect doorstaat.

Een succesvol project begint bij een sterk bouwteam

Altez Construction Group is een allround bouwpartner voor industriële totaalprojecten. Hun hoofddoel is zeer duidelijk: kostenbewust, snel en duurzaam bouwen. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Tielt, doet dat dankzij prefab staal- en betonconstructies, die allemaal inhouse gefabriceerd worden.

De kant-en-klare, kwalitatieve bouwelementen zijn stevig en hebben een hoog isolatieniveau dat de tijd perfect doorstaat. De constructies zijn zo ontworpen dat ze stevige energiebesparingen mogelijk maken. Daarnaast verhogen ze de productie en werkefficiëntie én houden ze rekening met het milieu. Veiligheid, netheid en duurzaamheid zijn dan ook drie belangrijke pijlers waar Altez Construction Group op gebouwd is.

Altez streeft naar originaliteit bij elk individueel project.

#Great2Build

Geert​ Perneel, salesmanager en bestuurder bij Altez: “We streven ook naar originaliteit bij elk individueel project. Prefabconstructies hoeven er absoluut niet allemaal hetzelfde uit te zien. We gaan bovendien een beetje tegen de stroom in. We gebruiken namelijk niet zomaar #Great2Build voor onze projecten. We doen onze job goed en graag, dus laten we dat blijken aan de klant. Ze krijgen sowieso een topproduct, en als het traject ‘aangenaam’ was, wordt dat beter gewaardeerd. Bij ons kom je dan ook medewerkers tegen die hier al sinds dag 1 werken. Weinig verloop van personeel, dus. Dat kunnen er niet veel zeggen. Bij Altez gaan we ook voor de totale ontzorging. Als een klant iets vraagt dat niet bij onze expertise hoort, gaan we samen op zoek in ons zorgvuldig opgebouwd netwerk om toch een passende oplossing aan te reiken!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details