Platform voor de bouw
Eenvoud siert

Eenvoud siert

Brachot Surfaces neemt deel aan Architect@Work en doet dat met een exclusief materiaal. De kwartsiet Terra is enkel bij Brachot Surfaces te verkrijgen en is een materiaal om u tegen te zeggen. Het is een natuursteen die zich meteen inschrijft in de rijke tradities en innovaties die zowel Brachot Surfaces als de bezoekers van Architect@Work waarderen.

Terra is een kwartsiet uit Braziliaanse bodem.

Eenvoud siert, zoveel is duidelijk wanneer je Terra ziet. Deze Braziliaanse kwartsiet oogt sober, maar is een zeer complexe, veelzijdige natuursteen. De fascinerende structuren, gecombineerd met de uitzonderlijke hardheid en een elegante adering, maken van Terra een aantrekkelijk en onderhoudsvriendelijk materiaal voor interieurtoepassingen zoals keukenwerkbladen, wandbekleding, vloeren, trappen …

‘Terra’ verwijst niet enkel naar de bruine kleur van deze Braziliaanse natuursteen. De naam weerspiegelt ook de oorsprong van het materiaal en een terugkeer naar pure eenvoud. Zo is de stand tijdens Architect@Work ook opgevat. “Met zuivere vormen laten we Terra voor zich spreken in een standontwerp dat zijn duurzame karakter en het Cradle to Cradle-principe illustreert”, klinkt het.

Terra is in Europa exclusief verkrijgbaar bij Brachot Surfaces.

Brachot Surfaces is een totaalaanbieder van hoogwaardig plaatmateriaal in natuursteen en samengestelde materialen. Het kwalitatieve aanbod van deze Europese producent uit zich in verschillende soorten natuursteen (graniet, travertin, kwartsiet, marmer, blauwe hardsteen, kalksteen enzovoort) en in de collecties Unistone (kwartscomposiet), Uniceramica (keramiek), Terrazzo en Unimarble (marmercomposiet). Met meer dan achthonderd soorten materialen en tot 44 binnen- en buitenafwerkingen spelen ze in op iedere vraag van de markt.

Brachot Surfaces – stand 82

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details