Platform voor de bouw
Thema's

Efficiënt blaaswerk maakt extra materieel en zware fysieke arbeid overbodig

green-buildings-01-kopieren

15 juli 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het gespecialiseerde daktuinbedrijf Green Building Projects kan bogen op tien jaar ervaring en expertise, maar had dringend nood aan een kwalitatieve logistieke oplossing voor de inrichting van groenruimtes. Zo groeide het idee om in eigen transport en middelen te voorzien om grind of daktuinsubstraten te blazen. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van dochteronderneming GB Logistics, die het hiaat in de werking van Green Building Projects perfect invult.

“Wij bieden dé oplossing voor de steeds toe-nemende vraag naar groen in verstedelijkt gebied”, klinkt het bij GB Logistics. “Op dergelijke werven zijn niet alle plekken even goed te bereiken. Los storten is er vaak niet mogelijk, waardoor er telkens extra machines en zware fysieke arbeid nodig zijn.”

Vlot, proper en ergonomisch

GB Logistics is gespecialiseerd in het verwerken en blazen van materialen zoals granulaten, substraten en schelpen. “Onze handelbare dunne slangen garanderen vlot, proper en ergonomisch blaaswerk tot 80 meter ver en 20 meter hoog. Dit gebeurt steevast met een correcte en snelle dosering, zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen. Deze werkwijze maakt de huur van extra materieel of intensief manueel werk volledig overbodig. GB Logistics garandeert een stipte levering en een hands-on service. Dankzij het advies dat de chauffeur ter plaatse verschaft, kan zelfs een onervaren persoon dit werk uitvoeren.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details